luni, 22 iunie 2015

Rama click

Rama din aluminiu, cu dubla fata, pentru expunerea de mesaje printate. Rama din aluminiu, pentru postere de orice marime. Dimensiunile mentionate mai sus sunt dimensiunile posterului.

Rame din profile aluminiu 20mm sunt ideale pentru . Ramele click reprezinta cel mai folosit suport pentru posterele de orice dimensiune. Schimbarea printului in doar cateva secunde, durata mare de viata, aspectul . A rame click A ramwe click, A rame click A rame .

La JJDisplays gasesti rame click din aluminiu de orice marime. In plus, beneficiezi de consultanta gratuita, garantie si service . La JJDisplays gasesti toata gama de rame click Poster Frame. In plus, beneficiezi de garantie si service post vanzare.


Panou mobil pentru afisaj tip A, people stopper, cu doua rame pe fiecare parte, realizat din profile de aluminiu eloxat; Datorita sistemului click pentru rame . M-am gândit, ca printr-o serie de articole, să vă împărtășesc câteva amintiri și experiențe legate de . Rama click din aluminiu ce permite schimbarea printului fara a mai fi nevoie demontarea de pe perete, datorita sistemului click de deschidere a ramei. Site-ul nostru Productie Publicitara Cluj, importa si produce Rame Click si Rame Click de cea mai inalta calitate realizate din aluminiu eloxat; Comercializam . Ramele click asigura o vizualizare optima a posterelor pubilicitare, fixeaza si pastreaza printurile foarte bine permitand schimbarea rapida si usoara a acestora.

Rame click cu profil aluminiu, spate din PVC rigi folie de protectie din PVC antireflexiv si sistem de schimbare rapida a printului! Va oferim o gama larga de rame click, rame click slim, rame click luminoase, casete luminoase, la cele mai mici preturi. Rame click de la importatori, producatori, prestatori servicii directi prezenti pe Bizoo. Alegeti acum pentru expunerea mesajelor publicitare tiparite noile rame click mm!


Acestea sunt produse din profil de aluminiu argintiu mat cu latimea de 25 . Posterul click-frame este ideal pentru expunerea unui anunt ce se schimba periodic, meniuri, oferte de preturi, inramarea unui plan de evacuare, directionale . Ramele click sunt realizate din profil click din aluminiu cu spate din PVC si folie antireflexiva. Ofera o eleganta printului afisat cu o modalitate simpla . Suport poster tip click, rama click din profil de aluminiu eloxat cu latimea de 32mm, argintiu mat. Posterul se schimba foarte usor datorita sistemului click de . Postere cu grafica de exceptie montate in rama click aluminiu cu diferite dimensiuni A4-Asi x cm.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare