miercuri, 17 iunie 2015

Modele case rustice romanesti

Când vorbim de modele de case cu cerdac ne gândim, în special, la acele locuinţe tradiţionale româneşti construite din materiale naturale. De fapt, casele româneşti izvorăsc din personalitatea celor care o locuiesc“. O astfel de casă poate avea, de exemplu, glasswand-uri, parchetul de esenţe alese şi cu modele .

Au ales și uși din lemn, e adevărat moderne, dar modelul lor se . Acest proiect de casă în stil tradiţional românesc a fost publicat în revista Casa de Vacanţă, în numărul din noiembrie 2015. Acest tip de casa este des intalnit in regiunile romanesti, fiind construita pe astfel. Reiau postarile de arhitectura traditionala romanesca cu exemple de case taranesti care se pot constitui in modele sau puncte de pornire .

Proiecte case, constructii si prezentari case, amenajari interioare si exterioare, decoratiuni, materiale de constructii, gradina si bricolajDe cand . Alege din catalogul nostru de case moderne, clasice, economice sau de lux. Proiecte de case propuse de Arhitecti din toata Romania.

Această formă de casă, specifică şi restului teritoriului românesc, s-a dezvoltat. Un muzeu din Sibiu promoveaza casele traditionale romanesti. Cinci modele de case vechi sunt in oferta: de la locuinte traditionale din zona Brasovului pana la Delta Dunarii. Mai mica, dar frumos, rusticul imi place.


Idei de case fără etaj – cu dormitoare (caseparter.webs.com). Acesta idee de casă fără etaj, model rustic, are dimensiuni reduse, ceea ce . Imagini cu exteriorul și interiorul unei case din lemn rotund. Prahova, Romanian traditional house, Prahova.


HAKKIDIR HAKKA TAPAN MİLLETİMİN İSTİKLAL. Case din busteni Cabane din lemn rotun Proiecte case de lemn, case de. Casele din rustice, din lemn, din busteni sau casele ecologice devin din.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare