joi, 4 iunie 2015

Declaratie sedii secundare pentru certificat fiscal

Daca firma nu are toate declaratiile depuse, certificatul nu se elibereaza. Certificatul se obtine de la Administratia Financiara pe raza caruia aveti sediul social. Declaratie “reglare fisa fiscala” (gasiti model aici). In urma depunerii acestor documente se va obtine un certificat de.


Declaratia de inregistrare fiscala a sediului secundar se intocmeste prin . Semnarea declarațiilor se realizează prin utilizarea certificatului calificat emis de . Cerere eliberare certificat de atestare fiscala.

Cerere de eliberare a certificatului de atestare fiscala. Declaratie inregistrare sedii secundare sub angajati. Pentru contribuabilii care au înfiinţate sedii secundare înregistrate fiscal ca . Asadar, declaratia privind sediile secundare se depune la organul fiscal in a carui raza. DECLARARE SEDII SECUNDARE( competenta AFPC). Certificatul de Inregistrare al societatii (CUI-ul) – copie;.


Declaratia de inregistrare fiscala a sediului secundar se intocmeste prin completarea . Obţinerea dreptului de utilizare a serviciului “Depunere declaraţii on-line”. Pentru înregistrarea fiscală a punctelor de lucru ca plătitoare de salarii şi de venituri. Declaraţie de menţiuni pentru sediile scundare” (060), prevăzut de Ordinul. Această limitare a înregistrării fiscale a sediilor secundare este introdusă prin Legea.


Pe de altă parte 0e declarație de înregistrare fiscală. Cererea de eliberare a certificatului de atestare fiscala trebuie sa contina. Pentru contribuabilii care au infiintate sedii secundare inregistrate fiscal ca . DECLARAREA UNEI CLĂDIRI UNDE SE AFLĂ SEDIU DE FIRMĂ FĂRĂ ACTIVITATE. ELIBERAREA UNUI CERTIFICAT DE ATESTARE FISCALA. Prin sediu secundar se intelege o sucursala, agentie, reprezentanta sau alte asemenea.


Declaratia de inregistrare fiscala a punctului de lucru se. Urmatoare etapa va fi emiterea Certificatului de inregistrare fiscala cu cod .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare