marți, 9 iunie 2015

Cati wati are un frigider

Daca pe un cuptor cu microunde scrie ca are puterea de 8W, aceasta se refera la puterea de . Cati w consuma o masina de spalat, un monitor de la calculator, televizorul, frigiderul, imprimanta, un bec economic, hota de la bucatarie si prajitorul de paine . Spre surprinderea mea un frigider consumă destul de puțin curent.

Calcule puteri, tensiuni, volti si wati Aveti Energie verde gratuita! Singurul aparat conectat la curent va fi frigiderul. La parasirea locuintei, notati ora si cati Kilo Wati indica contorul.


Frigiderul cere la pornire 15wati iar lada frigorifica vre-o 25wati=40wati.

Astfel ,dupa ce aflam cati wati consumam pe zi,vedem care consumatori ii . Puteti sterge si apoi introduce valorile corecte in wati ale puterii in cazul in care acestea nu corespund cu cele care le aveti in. Câţi dintre noi nu s-au debarasat vreodată de aparate vechi, electrice şi electrocasnice, ducându-le la bunici la ţară sau dăruindu-le unor rude . Cat consuma frigiderul, masina de spalat sau televizorul si care sunt cei mai mari consumatori de energie din apartament. Un frigider clasa A consumă circa 1kWh, așadar mai mult de jumătate din consumul unui computer desktop. Boiler Electric 1l , 20W rezistenta- frigider clasa A- masina de. Mai 2012Baterie auto pentru alimentare locuintapostăriIan 2011Consum curent electricpostăriIun 2007Mai multe rezultate de la forum.


Cantitatea de energie consumată de un frigider depinde de. Un frigider vechi înregistrează un consum energetic cu până la mai mare,.

Domnule Vlad Voiculescu, câți oameni trebuie să mai moară . Ma gandesc ca totusi consuma ceva un motoras de frigider. O sa fie consumul laptop-ului dar si al unui frigider, ca sa fie tacamul. Un frigider la care reglarea temperaturii se face manual din termostat,. LED cu diagonala de de inci cu un consum instant de de W genereaza costuri . Power rating 800W Power for long use 6w.


Ah (amperi-ora) s-au descarcat din baterie, cati Ah. Experimental am pus frigiderul rulotei pe 12V, sa consume curent din baterie. Consumul (in Watt) la 220V este corelat cu consumul in W la .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare