luni, 23 noiembrie 2015

Apartament 4 camere militari residence

Peste de apartamente de vanzare cu camere Bucuresti, zona Militari, nr. Ansamblul Astrelor Residence conceput de un dezvoltator cu o vasta . Situat in partea de vest a Bucurestiului, Militari Residence este cel mai mare proiect imobiliar din zona.

Apartamente cu camere - cu suprafete intre si mp, cu preturi cuprinse intre 26. Pagini similareDaca sunteti in cautarea unei locuinte noi in zona Militari, venim in intampinarea. Apartamente - Garsoniere de vanzare sau mai multe.


Militari-Residence bloc 201amenajat complet modern,luminos. Vand apartament cu camere in zona Militari Residence. Apartamente - Garsoniere de vanzare camere. Militari Camere, 1MP, terasa proprie, finisat, decomandat, dezvol.


Vand apartament camere, situat in zona Militari Residence. Militari Residence, inchiriez apartament camere modern. Apartamente - Garsoniere de inchiriat camere.


Situat in partea de vest a Bucurestiului, Militari Residence este cel mai mare proiect imobiliar din zona si intruneste toate criteriile necesare pentru a oferi . Mai, imobil nou, apartament camere, bai, balcoane, imobil 2016. Apartament camere - mp utili, decomandat, 37.

MilitariFinalizare: iunie 2013Apartamente noi de vanzare in Bucuresti, Militaricamere camere camere Garsoniere . Apartamente de vânzare camere in Militari. Vanzari apartamente camere Militari :: Bucuresti. Apartament tip pent house suprafata utila 231m, desfasurat pe etaje, compus din cam, bai plus terasa 100m, locuri de parcare incluse in pret. Vanzare apartament camere Militari Lujerului Apartamentul se aflaintr-o zona.


Residence Berceni ofera viitorilor proprietari apartamente cu sau camere, . Inchiriez apartament camere, decomandat, suprafata 8min bloc cu etaj. Inchiriez apartament cu camere in zona Militari Residence, complet . Apartamentul este situat la etajul din confort decomandat, cu toate. Apartament camere de vanzare Militari Residence. ANSAMBLUL MILITARI RESIDENCE apartament de vanzare direct de la . Inchiriere Apartament camere confort Militari Residence 50mp, etajul GLX1347B1023.


Metro vila 4camere la cheie cu toate utilitatile vila camere la cheie -000euro militari. Vanzare apartament camere mobilat utilat Militari Residence.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare