luni, 23 noiembrie 2015

Taierea viei pe spalieri video

Se practica mai multe tipuri de taiere si conducere a vitei de vie: pe tulpina de. Taierea vitei de vie reprezinta eliminarea a peste din partea lemnoasa a butucului. Asa ca nu va luati mereu dupa cei care lasa cate - 8 .

Tăierea în uscat a viţei-de-vie este operaţiunea de reducere a numărului de coarde şi de scurtare a lungimii acestora, prin care se schimbă . Principiul de bază care se are în vedere la tăierea viţei de vie este că. La viţele conduse pe spalier, dar sub formă înaltă – cordon bilateral . Se stie ca lasata libera fara a se interveni prin taiere, vita de vie fiind o liana, sub.

De aceea in cultura vitei de vie un rol primordial il are efectuarea taierilor in uscat,care. Inca din cele mai vechi timpuri s-a observat ca taierea viei. Una dintre primele probleme cu care m-am confruntat, după ce ne-am mutat la casă, a fost tăierea viţei de vie. O demonstratie practica foarte utila pentru taierea vitei de vie.


La final se explica inclusiv modul de taiere a vitei de vie din gospodarie, pe bolta. Posts about taiatul vitei de vie written by Alex Oprea. Am inceput cu bolta de vie, pe care am curatat-o si tuns-o asa cum se cuvine, finalizand . Posts about bolta cu vie written by Alex Oprea. Desi e ianuarie, si nu se recomanda taierea viei, am folosit o metoda “batraneasca”, pe care .

Taierea vitei de vie pentru fructificare. Taierea vitei de vie pentru formarea butasilor vitei de vie toamna si. In cazul spalierului cu nivele de sarma – cordonul si coardele se leaga . Perioada cea mai potrivita pentru taierea vitei de vie in uscat este de la. La Ferma - Ingrijirea si taierea vitei de vie.


Speram la o demonstratie de taiere, pe ani de vechime etc. Obtinerea unei recolte bogate de struguri depinde in mare parte de taierile pe care le aplici si de felul in care .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare