marți, 3 noiembrie 2015

Pompe de stropit tractate

Pompe de stropit atomizor pomi, vie 200-600L Pompa de stropit atomizor,. Pompe-atomizor-tractat-pentru-vie-si-pomi . Pompa de stropit-erbicidat purtate-tractate pentru ATV.

Noiel pompe de stropit pentru ATV, sau tractoare mici pulverizator atomizor este ideal pentru cultivatorii . Pompa de stropit pomi si vie electrica cu acumulator. Utilaje agricole si industriale Piese utilaje agricole. Vand pompa manuală din cupru de stropit pomi.

Pompe de stropit-atomizor purtate sau tractate, proiectat pentru lucrari in : viticultura, arboricultura, horticultura, intretinere parcuri sigradini, pepiniere, . Fiind un utilaj care se poarta in spate, deci confortabil, si care detine o maneta speciala pentru o directie perfecta de stropire, atomizoarele sunt utilajele ideale . Atomizor tractat AGP 20litri cu deflector pentru plante inalte. Vindem pompe de stropit via si livada, purtate sau trase de tractor, bazine 300-30litri,. PRODUCEM masini de stropit in vie si livada, TRACTATE cu bazin. Cumpara motopulverizator la preturi accesibile de pe toputilaj.


Cauta motopulverizator in oferta producatorilor nostri. Pompa de stropit in vie si livada bazin 300- 30litri, purtate sau tractate, ventilatoare axiale 60-cm, standar turn cu depunere controlata sau cu aspiratie .

Agro-Catalog ofera pompe de stropit vie,pompe de stropit la pomi, pompelor pentru stropit pomi si vie, atomizor pomi si. Aparate stropit de la importatori, prestatori servicii, distribuitori directi. Masina de stropit pomi si vie tractate Forras 1000axi de la Asociatia. Maşini de stropit tractate şi purtate pentru vie şi livadă. Masinile de stropit se folosesc pentru stropirea viilor si livezilor.


PRODUCEM masini de stropit in vie si livada, TRACTATE cu bazin 600-20litri. Nou pompa de stropit vie pomi pentru ATV Cupara o pompa de stropit . Pompa de stropit in vie si livada bazin 300- 30litri, purtate sau tractate, ventilatoare axiale 50-cm, standar turn cu depunere controlata . Aparat de stropit de tip Vermorel cu pompă cu membrană în timpul lucrului în gradina. Mașina de stropit pe cărucior tractat manual cu bazin litri si grup de . Pompe de stropit in vie si livada, TRACTATE 600-30litri, PURTATE 300-10litri, ventilatoare standard sau turn depunere controlata, elicii 600-900mm pas . Store comercializeaza pulverizatoare, masini de stropit Honda, Makita, Stihl.


Atomizor tractat MM Spray TRAILED SPRAYER 12 1litri.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare