marți, 10 noiembrie 2015

Frigiderul face zapada

Vi se întâmplă ca apa să se scurgă pe peretele din spate al frigiderului sau chiar să. Astăzi vă vom explica de ce se întâmplă acest lucru și ce puteți face. Eu am un Gorenje si face chestia asta daca-l dau la insa la se.

Cand gheata devine groasa frigiderul nu mai opreste si nu mai raceste. Dedesupt o teava metalica ce face parte din condesator are rol de a tine garnitura usii elastica. Cum sa curatati de zapada si sa dezghetati masina.


Tb sa chem si eu pe cineva sa vedem ce se poate face.

Un frigider are o durată de viață mai mare decât a unui computer, a unui. Dacă zgomotul este și mai puternic, aveți de-a face fie cu un . Datele problemei : combina frigorifica (frigider in partea de sus, Observa un fel de zapada (nu gheata) pe partea din spate a. Asta inseamna microexplozii in compresor, rezultatul e ca ti-l face varza destul de repede. Verifica (si eventual schimba) garnitura de etanseitate a usii. Pune un termometru de interior in frigider si verifica ca temperatura continua sa fie in . Va salut, sunt nou si vin si eu cu problema mea: combina Indesit BAAN1 merge non stop, face foarte multa gheata in frigider.


Picaturi de apa pe peretele din interiorul frigiderului? Daca pe peretele frigiderului, in interior, condenseaza prea multi stropi de apa.

Ce nu puteti face cu mijloace prorpii se rezolva prin inlocuirea . In frigider nu se aprinde becul iar compresorul nu porneste. In frigider temperatura este ridicata desi compresorul face pauze. Am un frigider Indesit clasa A+ si are perioade cand nu mai raceste. Inca nu stiu daca sa stricat sau nu face fata din cauza calduri insuportabile de afara.


In felul acesta se poate constata daca formeaza zapada initial si . Dec 2013Probleme cu frigiderulpostăriNov 2013Depanare frigiderepostăriMai 2012belea cu o combina frigorificapostăriAug 2006Mai multe rezultate de la forum. Daca frigiderul va creaza probleme si nu mai raceste corespunzator, ma puteti solicita in rezolvarea. Congelatorul face prea multa gheata in partea de sus.


De cate ori inchid usa de la frigider incepe si se aude un zgomot. Frigiderul este amplasit necorespunzător, lipsit de aerisire şi aproape. In copartimentul frigider face bruma ,coltul stinga sus? De cateva zile observ ca frigiderul meu nu mai raceste.


Mi-am luat recent un frigider de care sunt foarte incantat, de la BEKO, model.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare