miercuri, 11 noiembrie 2015

Erbicid total pentru cartofi

Erbicide cartof - distribuitor autorizat de produse fitosanitare. Erbicide cartofi marca Bayer, Alchimex, Syngenta, etc. Backrow - Adjuvant pentru o gama larga de erbicide pre-emergente.

Erbicid selectiv ce combate burieni graminee anule si perene, şi unele buruieni cu frunză lată pentru porumb, cartof şi tomate. Fusilade Forte este erbicid sistemic postemergent Syngenta, foarte activ in combaterea buruienilor graminee anuale si perene din culturile cu frunza lata la cartofi,. Erbicid Titus DF omologat pentru porumb,cartof si tomate combate Pir.


Erbicide , Cultura Cartof, Mod de aplicare Postemergent.

Erbicide pentru porumb, rosii si cartof Titus Plus - Titus Plus este un erbicid postemergent. Sugestii: erbicide porumb erbicid total erbicid merlin erbicid grau. Sencor WG este un erbicid selectiv din gama Bayer Garden ce combate activitatea buruienilor din culturile de tomate, soia, cartofi si are un spectrum larg de . Cumpara Erbicid AS SUPER 70PU Plic 1Kg cu numai 2lei.


Erbicid GLIFOCIG TOTAL Flacon ml lei (0) Alerta stoc. Erbicid sistemic total, neselectiv cu actiune de combatere atat asupra. Erbicid total neselectiv, cu actiune sistemică, postemergent. Cu ce substanta combat CUSCUTA sau Tortelu la cultura de cartofi?


Este un ierbicid total neselectiv pentru ca distruge toate plantele care.

AGIL, Erbicid sistemic, selectiv, se aplica postemergent pentru combaterea buruienilor. ROUNDUP, Este un erbicid total, neselectiv, universal, cu posibile utilizari la . Roundup - este un erbicid total neselectiv, universal, cu posibile utilizari la toate culturile. Erbicid As Super 70PU - este un erbicid selectiv pentru tratamente in pre si postemergenta la cartof si tomate! Erbicid pentru pir - Am o suprafata de de ari si dupa ce am discuit am.


Vreau sa seaman cartofi ari si restul porumb ce imi recomandati ierbicid. Erbicidele preemergente sunt erbicidele aplicate in cultura, in intervalul dintre insamantarea culturii, si pana in rasarire, pe sol. Titus DF, erbicid selectiv pentru combaterea in postemergenta a gramineelor anuale si perene si a buruienilor cu frunza lata la porumb, cartof si tomate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare