miercuri, 25 noiembrie 2015

Bazin 1000 litri plastic

Casa si gradina Materiale constructii si amenajari. Container IBC 10L, bazin 10l, Bidon 10L, Container IBC, Cub. Vind bazine cubice, pe structura de aluminiu capacitate 10mie de litri , noi s.

De vanzare bazin de plastic cu grilaj metallic 10L. Bazine apa rezervor IBC 10litri , din plastic HDPE, gradat cu grilaj metalic, poziționat pe palet. Au fost folosite la depozitarea si transportul de siropuri, aracet, . Oferim spre vanzare containere IBC, Rezervoare de apa, Bazine de stocare apa,.

Toate containerele noastre IBC 10l sunt realizate din material plastic . Vind bazine cubice, pe structura de aluminiu capacitate 10mie de litri , noi si folosite ideale pt fose , gradini, etc. Bazine 10L IBC , din plastic HDPE, gradat . Vând bazin 10litri, două modele folostite o singură data cu o soluție. Adaptor,reductie,cupla,flansa ibc,bazin,butoi,cub,bidon plastic 1000l. Daca aveti un bidon din plastic de 1000l al carui robinet nu mai inchide perfect, vreti sa-l . REZERVOR CU GRILAJ METALIC 10LITRI preturi, seria REZERVOR CU GRILAJ METALIC, Vase de plastic si fibra. Rezervor puffer 10litri de la Sc Euro - Serv Consult Srl.


Va oferim Containere IBC 10l si 6l, noi, pe palet metalic, plastic sau lemn, cu multiple utilizari.

Bazine ibc 10, bazine motorina, Bazine carburanti, Bazine IBC 10L, Bazin REZERVOR IBC cu. Vladiceasca : Bazin rezervor 10l, din plastic cu grilaj. Rezervor IBC 10L , din plastic , gradat cu grilaj metalic, poziționat pe palet de lemn,plastic si fier. Bazine de apa Au fost folosite o singura data la transportul . Gaseste Rezervor Plastic 10Litri listari la pretul cel mai bun. Avem de vanzare pentru: Rezervor Plastic 10Litri.


Vand rezervoare din plastic 10litri si 6litri cu grilaj metalic pe palet din lemn plastic sau metal. Sunt aproape noi, folosite o singura data foarte usor de . Comercializam Bazine 10litri folosite o singura data cu produse non-toxice. Datorita constructiei ingenioase cu un cadru de otel sudat , a paletului integrat si a recipientului reutilizabil din lemn, otel sau plastic rezistent. Acest accesoriu este special conceput pentru rezervoare de plastic 10litri (aka IBC sau CIA) utilizate pentru .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare