joi, 24 martie 2016

Cosuri impletite din ziare

MESERII LA SUPERLATIV HANDMADE 20- Duration. Din acest tutorial - partea a 2-a, invatam metode de dispunere a tubuletelor de hartie pentru a incepe. Dacă suntem pasionaţi de realizarea obiectelor hand made, ne va fi foarte uşor să construim acest coş inedit.

Astazi am sa va dau aces link unde veti vedea in imagini cum se face capacul unui cos rotund impletit din ziare. De multe ori cobor dimineata sa duc piciul la gradi si vad reviste promotionale de la diferite magazine aruncate pe jos , calcate in picioare sau . Am inceput insa sa impletesc si pe verticala si usor,usor, a inceput sa se intrevada si cosuletul. Resturile de la impletit le-am taiat cu foarfeca si .

Aveți nevoie de: ziare, foarfecă, lipici, capsator, panglică (opțional). Aici puteți găsi un scurt tutorial despre împletirea . Ei bine dacă şi voi vă doriţi să învăţaţi să realizaţi un coşuleţ împletit, iată că acum aveţi ocazia! Mod de lucru: Faza 1: Se deschide revista la mijlocul ei, se scot capsele şi se taie în.


Cei pasionati de realizarea obiectelor hand made pot foarte usor sa construiasca un cos inedit. Etichete: cosuri-impletite, Cum-sa-castigi-mai-mult-spatiu-in-locuinta-ta,. Ai nevoie doar de hartie de ziar - sub forma de tubulete de hartie -, culori acrilice, lac . Cum se realizeaza nuiele din ziare pentru impletit cosuri.

Cum se realizeaza nuiele din ziare pentru impletit cosuri: . Paper Wicker Arts'n Crafts - Impletituri din hartie. Cosulet impletit din hartie de ziar, decorat cu tehnica servetelului. Chiar daca nu am reusit sa impletesc un cos acum ani, am zis sa imi incerc norocul din nou si sa repet experienta, de data aceasta . In tutorialul de astazi am sa va arat cum sa va realizati singuri acasa un cosulet in care puteti pune bomboane, pietricele decorative, etc. Ai o colectie de ziare si nu stii ce sa faci cu ea?


Urmareste cateva idei creative in articolul de astazi si transforma-le in cosulete de hartie. Nuiele de hârtie de la producătorul autohton, locuitoarea orașului Criuleni, Lilia Soltan se ocupă de împletirea din tuburile de ziar, ceea ce . Tema #de pe Provocări Verzi, Împletituri din hârtie cu modele tradiționale românești, mi-a dat. La următorul proiect voi încerca să le cos. Cum poti folosi cosurile impletite in organizarea casei – IMAGINI cos impletit cu rotile pentru pastrarea ziarelor si revistelor . Outside the box: Povesti impletite in cosuri de rachita. Ei sunt oamenii care isi traiesc visurile si Ziare.


Toate coşurile comercializate sunt împletite manual din fibre. ZF Corporate este serviciul specializat de ştiri cu plată al Ziarului Financiar. Parascovia Robu din oraşul Nisporeni confecţionează de doi ani coşuri, ghivece şi alte obiecte din hârtie reciclată.


Cos impletit din ratan pentru pastrare ziare, reviste. Culoare: natural; Produs fabricat manual in Vietnam. Cosuri, tave, coronite impletite din hartie reciclata (ziare).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare