marți, 29 martie 2016

Sina perdea dubla pret

Preturi pentru GALERII, SINE, SISTEME, INELE, CAPETE de la lei. Avem peste 1produse in categoria Galerii, sine, accesorii cu preturi de la 0. Descopera o gama variata de galerii pentru perdele, de la cele clasice cu bara de lemn, la solutii moderne, cu sina sau metalice.

Galerii şi Şine Perdele cu prindere pe perete sau pe tavan, disponibile la set complet sau cu elemente separate pentru soluţii personalizate. Descoperiti sina perdele la preturi reduse (produse). VIDGA şină triplă perdea, alb Lungime: 1cm Sarcină maximă: kg.

STORSLAGEN set baghete perdea dublă, n Lungime min. Suport draperie magazine, preturi, oferte. Sina aluminiu pentru perdea, canale Suport draperie. Galerii duble metalice Saturn 25mm Suport draperie.


Sina are canale: unul pentru perdea si unul pentru draperie. Vreau sa-mi calculati pretul pentru sina perdea aluminiu dubla, cu sistem (snur) pentru . La JYSK gasesti o gama variata de galerii de perdea, sine perdea, inele,.

Sina Flexibila Perdea cu insertie metalica si cu un singur canal– Set Complet. Galerii de aluminiu duble pentru o casa cocheta! Selecteaza dimensiunea dorita pentru sina de aluminiu cu doua canale si se va afisa automat pretul!


Jaluzele verticale, rolete,orizontale aluminiu,sina perdea. Pentru a vedea detaliile produsului, pretul si pentru a plasa o comanda, alegeti una din variantele. Sina dubla (cu doua canale), din PVC, pentru perdele. Galerii din lemn, Galerii Metalice, Sine cu profil din aluminiu pentru perdele.


Globo galerie lemn dubla Alb sina aluminiu. Sine perdele aluminiu cu canale si masca incorporata. Sine perdele aluminiu de tavan in Constanta, Bucuresti, Pitesti, Ploiesti, Brasov, Timisoara.


Restul de vom da dupa ce fixam sina de perdea pe tavan. Raspuns: Preturile pentru sinele de perdele pornesc de la RON pe metru liniar si pot ajunge la .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare