luni, 21 martie 2016

Denumiri flori de vara

Crăițele sau Tagetes patula sunt florile strălucitoare ale verii. Cu siguranță cunoști aceste flori de forma unor globuri galbene sau cărămizii, . Aceste flori de gradina care infloresc toata vara sunt predispuse la afectiunea numita fainare.

Pentru a preveni aceasta problema, este indicat . Daca esti fericita posesoare a unei case care are curte, atunci nu ai nicio scuza pentru a nu fi inconjurata de flori. Florile de vara, parfumate si multicolore, te vor . Predomină: flora alpină, garofiţe, orhidee, flori albe de primăvară, de pădure,.

In zonele montane e foarte posibil ca inflorirea sa aiba loc chiar si spre vara. Poate cea mai des intalnita floare din luna mai este panseluta. Vara poate aduce o adevarata simfonie de parfumuri si culori in gradina daca plantam o . FLORI-POZE SI DENUMIRI,DENUMIRI IN LATINA,DENUMIRI INSECTE,DENUMIRI DE FLORI ,DENUMIRI.


Strategii de aranjare a gradinii de vara. Denumire oficiala: Sedum album 'Chloroticum' Denumire populara: floare. Denumire oficială: Sedum rupestre Blue Spruce Denumire populară: floare . Am gasit un articol care imi spunea ca gladiolele se numara printre florile care infloresc toata vara si atunci am zis nu, nu e adevarat, cine a . Bupleurum este o floare potrivita pentru gradina de vara.

Poti folosi planta in designul gradinii, in locurile insorite sau ca planta de taiat pentru aranjamente . Florile sunt o bucurie, indiferent de anotimp. Dacă ai o grădină, înseamnă ca le poţi admira din primăvară până în toamnă, în funcţie de specie. O gradina plina cu flori este cat se poate de atragatoare.


Pentru a te bucura insa de o astfel de gradina trebuie sa alegi acele specii de plante . Unele soiuri înfloresc aproape toată vara. Putem alege soiuri de Gelenium, ca aceste plante perene să înflorească în grădina din iunie până în . E adevarat ca in timpul verii conditiile pentru florile de gradina sunt mai grele, calduri mari, perioade de seceta, ploi terentiale etc, dar tot atat de adevarat este ca . Astilbe produce flori pe toata durata verii si o poti folosi si in buchete daca doresti. Te invitam la Biosolaris Producator de Plante, la serele noastre de la . Pe timpul verii pana toamna tarziu aduce incontinuu boboci si flori in ghiveci. In primavara si vara gradina ta va se va impodobi cu flori care, in cazul unor soiuri, vor dainui si vor oferi culoare pana toamna tarziu. Florile sunt albe, parfumate și apar vara târziu.


Bun articolul, dar cred ca ar fi potrivit sa fie specificate si denumirile populare. Popular, ea mai este cunoscuta sub denumirile de “Spirea falsa” sau. Nu are nevoie decat de umbra si un sol umed pentru a inflori toata vara.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare