luni, 14 martie 2016

Starea civila sector 2 acte casatorie

Acte în original şi în copii, traduse şi legalizate ori certificate de ofiţerul de stare civilă din care să rezulte desfacerea căsătoriei anterioare dacă este cazul cum ar . In conformitate cu art 2din Codul Civil, orice persoana poate face opunere la una dintre casatoriile. Căsătoria se încheie de către ofiţerul de stare civilă la sediul serviciului public.

Actele despre care vorbeam mai sus se depun la Starea Civile cu cel. In ziua depunerii dosarului se mai completeaza o declaratie de casatorie si se achita o taxa de timbru. Centrul de relatii cu publicul al Primariei Sectorului - Str. Acestea trebuie date ofiterului de stare civila inainte de inceperea ceremoniei si le veti .

Prima pagină Stare civilă Înregistrarea căsătoriei. Odată cu declaraţia de căsătorie, viitorii soţi prezintă următoarele acte:. Chitanţa doveditoare privind achitarea taxei de timbru de lei, achitată de fiecare dintre soţi, la orice birou al . Despre cununia civila - oficiile de stare civila, acte casatorie, taxe cununie. Acte necesare la oficiile de stare civila.


Acte necesare pentru inregistrarea casatoriei la oficiul starii civile:. Actele trebuiesc depuse cu minimum zile inaintea nuntii la starea civila. De asemenea, nu uitati ca la starea civila trebuie sa fiti insotiti de minimum martori.

Sector – s-a mutat temporar B-dul Mareşal Averescu nr. Program cu publicul Primiri acte: Luni, Marti, Miercuri: 08:30. Actele necesare pentru inregistrarea casatoriei la oficiul starii civile sunt:. Centrul de relatii cu publicul al Primariei Sectorului – Str. Acasa UtileActe necesare si proceduriCertificateCertificat casatorie.


Eliberarea certificatelor de Stare Civilă la cerere, Transcrierea certificatelor de stare civilă. Actele necesare pentru încheierea căsătoriei. România dintre un cetăţean român şi un cetăţean. România, la Primăria Sectorului Bucureşti, unde se va efectua transcrierea certificatului. Căsătoria se poate încheia la expirarea termenului de zile, în care se cuprind.


Starea Civila, pentru a le completa cu datele voastre personale. Eu va recomand sa va duceti cu actele fie in aceeasi zi, fie a doua zi dupa. Tags: casatorie, cununie civila, documente necesare cununie, primarie, stare civila.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare