miercuri, 9 martie 2016

Rezervor apa 1000 l dedeman

Rezervor apa suprateran 1000L la cel mai bun pret acum la Dedeman. Va invitam sa consultati si celelalte oferte din categoria REZERVOARE PENTRU APA. Preturi pentru REZERVOARE PENTRU APA de la 139lei.

Butoi fara capac 10litri negru 241la cel mai bun pret acum la Dedeman. Se utilizeaza cu preponderenta in colectarea apei, depozitarea lichidelor. Brand: Plastor; Volum (l): 1000; Culoare: negru. Galeata flexibila din plastic, cu manere, L.

W, pentru apă (bazin L), acvarii şi broscuţe ţestoase. Container IBC 10L, bazin 10l, Bidon 10L, Container IBC, Cub. C Euroworld Impex SRL ofera clientilor sai REZERVOARE APA de cea mai buna calitate, cu capacitatea de 10l, din tari precum Germania, Cehia si . Bazin de 1000L sau de 600L incorporat cu grilaj metalic pe palet de lemn,fier sa. Bazin, bidon, butoi, rezervor mare, container ibc 1000l poze . Bazin de apa 1000l - Stie cineva unde pot sa gasesc un bazin de 1000l ? Am vazut la mai multi bazine albe patrate care la exterior sunt . SAC REZERVOR APA PLASTIC VERTICAL I - 1l - SACI100.


Rezervoarele IBC sunt rezervoare imbinate prin imbulonare sau prin sudurâ destinate stocârii de apâ potabilâ.

Rezervoarele sunt de formâ cubicâ, realizate din . Descoperiti rezervoare apa la preturi reduse (1produse). Puffere - Rezervoare de acumulare apa calda izolat WOODY PR1000. Puffer IDTherm PT 10l cu izolatie Puffer-ul IDTherm PT 10l cu izolatie este un . Robineţi Φ (se montează un robinet la sursa de apă).


Am vazut la Dedeman unul de 8de litri la 33ron. Vand containere ibc de 10l; au fost folosite o singura data si au continut o solutie lichida care se curata usor cu apa; sunt cu schelet metalic si pe palet metalic .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare