miercuri, 23 martie 2016

Filodendron cu frunze in forma de inima

Filodendron - Philodendron: Inmultire, Ingrijire, Intretinere, Udare, Fertilizare, Floare. Frunzele difera de la o specie la alta prin forma, marime si culoare. Aceasta planta agatatoare ajuta foarte mult la purificarea aerului din casa, eliminand numerosi chimicii volatili.

Philodendron” este un gen de plante reprezentat prin sute de specii, din care. Datorita frunzelor sale in forma de inima, crescatorii o numesc uneori “planta . Exista mai multe specii de Filodendron (Philodendron); unele au tulpini taratoare si frunze intregi, in forma de inima, cu nuante violacee sau verzi cu dungi sau . Monstera deliciosa, in mod obisnuit cunoscuta sub numele de filodendron, este una.

Are frunze frumoase, verzi, lucioase, foarte mari, pergamentoase şi adânc. Philodendron este un gen de plante foarte frumoase care constituie un grup. Frunzele frumos desenate fac ca această plantă să fie dorită în orice cameră, dar să nu uităm că. Filodendronul cu frunză în formă de inimă.


Philodendron (Filodendron cu frunza ca inima). Filodendronul este una dintre cele mai intalnite plante decorative de interior. Are frunze in forma de inima care sunt uneori in mai multe culori.


Filodendronul (Philodendron bipinnatifidum) Descriere: Filodendronul. Frunzele sunt de mari dimensiuni, pot ajunge si la m lungime, in forma de inima, de culoare verde stralucitor, cu incizii adanci de o parte si de alta a .

Are frunze mari, lobate, ovale, rotunde sau in forma de inima, care pot aparea pe aceeasi planta. Filodendron iubeste caldura si umiditatea,. Philodendron: planta originara din padurile tropicale din America de Sud. Frunzele sunt in forma de inima alungita si spre deosebire de alte . Filodendronul are frunze de culoare verde închis de trei până la cm in forma de inima. Poate tolera orice in afara de temperaturile reci.


Filodendronul cu frunza in forma de inima (Philodendron oxycardium). Desi filodendronul nu este o planta potrivita daca aveti copii sau . Datorita frunzelor sale in forma de inima, crescatorii o numesc uneori “planta indragostitilor”. Filodendronul este una dintre plantele ornamentale de interior pe . Dvazhdyperistonadrezanny bipennifolium filodendron filodendron - plante lemnoase cu erectie stem. Frunze mari, 50-cm lungime, în formă de inimă. Ingrijire: - replantarea se face in pamant moale . Frunzele au formă de inimă și sunt de culoare verde închis.


Filodendronul cu frunze în formă de inimă - nu este o opţiune dacă ai copii sau animale de companie, întrucât frunzele sunt otrăvitoare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare