luni, 14 martie 2016

Flori specifice lunii iunie

Daca primavara este mai racoroasa, poate inflorii si in luna iunie. Cu toate astea, putini stiu ca, asa cum avem pietre specifice pentru fiecare luna, avem si flori . Florile au tot fost oferite ca dar , inca din vechi timpuri si se pare ca si.

Cei nascuti in luna iunie sunt iubiti, apreciati , trandafirul fiind cea mai . Pe langa florile specifice de iarna gasim si o mare parte din florile . Ai grija ca atunci cand iti alcatuiesti gradina sa folosesti flori care au perioade de. In continuare iti vom spune ce flori sunt specifice lunii iunie. Ma gandesc ca cam tot astea merg si pentru iunie la inceput. Daca pana acum inca mai vedeam natura cum incearca sa razbata prin urmele lasate de iarna grea, iar noptile lunii mai au.


Nu am hibi de vanzare si eventual prin luna mai daca vor fi butasi sa reveniti . Asa ca trebuie sa afli din timp ce flori sunt disponibile in sezonul in care te mariti ca sa nu fii dezamagita. Ghidul Miresei - Articole - Decor de nunta: Fii econom cand alegi florile pentru nunta. Daca sunt anumite flori ce infloresc in luna nuntii tale, ar fi indicat sa alegi dintre ele. Margaretele, Clopotelul, Nalba de gradina, Caldaruse multicolora, Limba boului, Mixandra, Carciumareasa, Lavanda, Bujorii, Trandafirii, . Aceste zile specifice sunt raportate pe calendarul lunar, care se schimba in .

Luna iunie este perfecta pentru a va bucura de aspectul decorativ al frunzelor si al florilor. In aceasta perioada, toata gradina este inflorita. Acordati atentie lucrarilor specifice de intretinere - eliminarea buruienilor, combaterea daunatorilor si a . In unele tari , aducerea de flori de caprifoi in casa inseamna ca se va face o . Camelia Japonica este un arbust foarte aprociat atât datorita florilor sale. Garofitele, florile lunii iunie sunt printre cele mai simpatice si mai iubite flori de vara. Predomină: flora alpină, garofiţe, orhidee, flori albe de primăvară, de pădure, flori albe de stâncă.


Info: plantă pitică, iunie – august, Galanthus plicatus. Asparagus tenuifolius sa fie – e specific Macinului, locul unde l-am fotografiat . Odata cu instalarea toamnei, gama coloristica si de parfum a florilor. Tuberozele (Polianthes tuberose) sunt plante perene, cu un parfum specific,.


Florile albe sau roz-inchis, grupate in perechi, infloresc in luna mai-iunie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare