marți, 22 martie 2016

Dracena intretinere

Dracena (Dracaena-marginata-variegata-compacta): Ingrijire, Inmultire, Taiere, Udare, Fertilizare, Iarna, Poze, Daunatori-Tratamente. Daca esti o persoana destul de activa ce nu poate sa acorde o atentie deosebita florilor, dar cu toate astea isi doreste, ei bine am gasit . Dracaena a devenit incredibil de populară ca plantă-mostră, creând un punct focal impresionant şi atractiv În camera de zi sau hol.

Dracaena Marginata este un palmier cu frunzele lungi, cu varfuri ascutite, sub forma. Prin activitatile de intretinere a plantelor decorative de interior efectuate . Una dintre cele mai cautate plante de apartament este Dracaena. Semanand cu un mic palmier, aceasta face parte din familia Agavaceae si .

Dracena este cultivata in principal datorita frumusetii si valorii decorative a frunzelor care confera plantei un aspect foarte elegant; exemplarele adulte viguroase . Dracaena (sau scris pe romaneste dracena), este originara, in principal, din Africa si Asia tropicala. Caracterizata prin viata lunga si cresterea . Ambele plante (dracena si cordelia) au frunze lungi, inguste,. Dracaena se imbolnaveste foarte rar, daca intretinerea ei este adecvata. Se stie ca Dracena(Dracaena) are prostul obicei de a creste si creste.


Frunzele de Dracena pot fi in intregime verzi, dar deosebit de apreciate sunt varietatile la care frunzele sunt marcate de dungi galbene, albe, . Dracena, o planta care nu trebuie sa va lipseasca din casa. INTRETINERE: Pentru cresterea umiditatii, in camerele cu aer uscat, pulverizati .

Chiar daca numele acestei plante nu ne spune multe odata auzit, va asiguram noi ca este vorba despre una dintre cele mai . Dracena Cu o tulpina lemnoasa si frunze lungi, planta trebuie asezata undeva la lumina, tineti cont doar sa nu fie foarte cald in respectivul . Dracena marginata (Dracaena marginata) Descriere: Planta cu aspect de palmier, cu frunze lungi, inguste, de culoare verde inchis, marginite . Se numără printre cele mai îndrăgite plante de apartament, care îți pot transforma locuința într-una caldă și primitoare. Dracena este una dintre cele mai des întâlnite plante de apartament, fiind iubite pentru aspectul lor. Trimis: Dum Mai 0 203:pm Titlul subiectului: Dracaena marginata Sper sa puteti sa ma ajutati si pe mine!


Dracaena (Dracena) - cultivare si intretinere Dracena. Dracaena (Dracena) este o planta decorativa prin frunzele sale lineare, cu varf ascutit.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare