luni, 21 martie 2016

Tirius transtur

TIRIUS TRANSTUR SRL, cu peste de ani de experiență, efecuează transport de marfă și persoane, intern și internațional, pe bază de contract sau . Rpoza 2; Rpoza 1; DSC02481; P1040318; Rpoza 2; Rpoza 1; Rpoza 4; Rpoza 2. Află date de contact, informaţii financiare, datorii la bugete, dosare in .

Cu noi ajungeţi mai repede, mai sigur, oriunde şi oricând ! Descriere: TIRIUS TRANSTUR se ocupa cu transportul rutier de persoane prin curse regulate şi . Traseu operat de Tirius Transtur din Deva. TIRIUS TRANSTUR HUNEDOARA - Să-ți parchezi autobuzul in curtea blocului: asta înseamnă să fii.

Consiliul Local Deva a atribuit, vineri, în ședința de îndată ce a avut loc, de licențe de transport către firma Tirius Transtur. Tirius Transtur - Deva Companie de transport - Mersul autobuzelor, autocarelor, maxitaxi si microbuzelor din Romania.

TIRIUS TRANSTUR SRL - CUI 65074- Toate datele firmei! Contact, adresa, activitate, cifra de afaceri, profit, prezentare firma, pozitionare pe harta. Ca urmare traseele si pe care aceasta firma efectua transport in comun, au fost preluate in regim de urgenta de societatea Tirius Transtur . Vezi profilurile persoanelor care poartă numele de Tirius Transtur. Facebook pentru a lua legătura cu Tirius Transtur şi cu alţii pe care.


Atribuirea temporară operatorului de transport S. Tirius Transtur a Grupei de trasee - traseele nr. Consiliul local Deva a aprobat vineri, martie, în şedinţă de îndată, acordarea a de Licenţe de Traseu pentru SC Tirius Transtur SRL, . Deva a aprobat atribuirea temporară a grupei de trasee operatorului SC TIRIUS TRANSTUR SRL.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare