marți, 28 iunie 2016

Bai moderne

Preferatele dumneavoastra sunt baile mici si tocmai din acest motiv am realizat o selectie ce cuprinde cateva modele de bai mici si moderne amenajate in toate . Prima camera in care intram dis-de-dimieneata este baia. Acolo ne incepem ziua, asa ca avem nevoie de un spatiu viu, bine luminat si aerisit si .

Cele mai importante tendinte in amenajarea bailor in anul 2016. Amenajati-va o baie moderna, functionala si confortabila! Poze si modele de bai amenajate cu faianta, fotografii bai amenajate modele 2016-201 imagini cu faianta baie placata in sah, gresie baie placata in romb.


Idei de amenajari bai moderne cu modele de faianta actuala, combinatii de gresie si faianta in bai, bai alb rosu, baie maro crem, violet albastru alb negru.

Amenajari interioare baie bai imagini gresie si faianta,briu decorativ. In articolul din seara asta vorbim despre bai moderne. Pentru ca baia este un loc intim, care poate fi folosita fie pentru relaxare, .

Sălile de baie moderne te invită să le treci pragul şi să te bucuri de fericire, fiind în comuniune perfectă cu celelalte încăperi din locuinţă. Pentru cele mai moderne bai, alegerea placilor de mari dimensiuni in baie va uniformiza spatiul perfect. Fie ca iei totul de la zero, fie ca adaugi elemente noi sau doar zuvgravesti, ia exemplul modelelor prezentate si creaza o baie moderna, . Iata cateva exemple de bai moderne, menite sa satisfaca si cele mai pretentioase gusturi, atat prin estetica lor deosebita, cat si din punct de . Mai jos îţi propun băi cu tentă de mov pentru locuinţa ta.


Dacă vrei să-ţi reamenajezi baia şi nu şti cum ar arăta mai bine poţi să te inspiri din . De la podele încălzite la căzi-gadget amenajarea unei băi a devenit o cursă pentru conturarea unui spațiu dedicat comfortului și relaxării. Desi lumea prefera acum bai moderne, nimeni nu poate trece cu vederea acest model elegant, cal cu arcade, marmura, detalii florale, culori . Unele din cele mai noi tendinte in materie de amenajare baie este sa folosesti gresia si faianta combinata intre ele. Idei de amenajari bai moderne, aranjamente propuse chiar de arhitectii si designerii ce deseneaza si creeaza aceste noi modele de faianta moderna pentru .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare