miercuri, 22 iunie 2016

Gratare rigole scurgere

Vino la Brico Depot si alege produsele tale preferate din categoria Canalizare - rigole. Descoperiti rigola de scurgere la preturi reduse (produse). Rigole din inox cu gratar pentru scurgerea si drenarea apei de la Tehno Food Com Serv .

Instructiuni de montaj: PDF Descarca Instructiuni de montaj . Rigole industriale, rigole scurgere din otel inoxidabil de vanzare prin SC. Rigola de scurgere cu gratar Ladder este fabricata integral din otel inoxidabil AISI . BGZ-S Rigolă de trafic greu SV Lăţime nominală 100.

Posibilitatea opţională de asigurare prin înşurubare a grătarelor tip reţea sau din fontă şi ştifturile din partea inferioară a. LN 10 5- cu scurgere fara panta, 21 100 6 16506. BGF-Z SV E Rigolă plată cu muchie din inox şi sistem de prindere rapidă. LN 10 cu scurgere fara panta, 10 100 1 12553. Compania Avantaj Invest pune la dispozitia dumneavoastra rigole pentru drenaj, din plastic sau beton, potrivite pentru trafic mediu si greu, gratare pentru rigole . Gratare zincate,gratarele au o utilizare universala.


La noi veţi găsi tot ce înseamnă: Sisteme de rigole, Guri de scurgere. Rigola promotionala PPHD 1000x160x1mm + Gratar fonta klasa C250. Vând pavele diferite forme si culori, borduri si rigole de scurgere .

Uluce rigole scurgere apa beton aditivat. Rigole cu gratar, ape, pluvial, scurgere, drenaj, plastic, otel, inox, evacuare, curte, garaj Fosa, biologica, imhoff, persoane, locuinta, pensiune, vidanjare, dren . Rigole cu grătar pentru platforme și drumuri. Rigola din polipropilena ACO proiectata pentru spatii deschise si gradini este o solutie de. Rigola ACO XtraDrain cu muchie de otel zincat si gratar PP - Rigole.


Guri de scurgere stradale Gurile de scurgere stradale sunt parte integranta din . Oferte de rigole din beton, metalice, PVC.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare