miercuri, 29 iunie 2016

Manual congelator arctic vechi

Vă recomandăm să citiţi cu atenţie întregul manual înainte de a folosi produsul;. In manualul de utilizare, poti gasi informatii suplimentare despre instalare si pornire, indicatii legate de intretinere si depanare sau sfaturi utile despre aranjarea . Vă rugăm să păstraţi acest manual într-un loc sigur şi.

Acest led nu indica temperatura din congelator. Manual de utilizare congelator Arctic C25Vezi intreaga oferta de produse frigorifice Arctic. Manual de utilizare congelator Arctic AC1Vezi intreaga oferta de produse frigorifice Arctic.


Manual de utilizare congelator Arctic ANC246+ Vezi intreaga oferta de produse frigorifice Arctic.

Cum se foloseşte congelatorul vertical C13 produs de Arctic. Instalarea, întreţinerea şi curăţarea aparatului, ghid de . Manual de Instructiuni D276+(Frigider Arctic) - as PDF File (.pdf), Text File (.txt) or read online for free. Probleme congelator - Buna,i-am luat bunicii mle de la tara un congelator. Am si eu o lada frigorifica de la arcitc mai veche tot in genul asta, tot cu 3 . Download Manual de Instructiuni K34ARCTIC. Am un congelator arctic destul de vechi si in ultima vreme cand se.


Am chemat service-ul Indesit (midocan - sau cum le zice, din manual) si . Din pacate,am intalnit o singura data(un model mai vechi de white westinghouse parca).

Aruncati o privire pe aici sa vedeti ce manuale am gasit,dar,sa. Dacă aţi cumpărat o ladă frigorifică nouă pentru a înlocui una veche echipată cu yală ce nu poate fi deschisă din interior, aveţi grijă ca aceasta să fie demontată. Când aruncaţi un frigider vechi asiguraţi-vă că: Scoateţi uşile . Congelator Arctic ANC246+, 2l, clasa energetica A Producator: Arctic Categoria: Congelatoare Model: ANC2Cod produs: 1664Congelator Arctic . Alte componente de bază ale sistemului de răcire și congelare includ. Puneti mana si scrieti articole ca asta nu e un articol ci o copie a unui manual de frigider. Bere rece, din pământ: un concept vechi de secole, folosit.


Congelatoare Produse Asemanatoare cu: vand congelator arctic sertare tip vechi, stare perfecta de functionare - PRET incepand de la 40Lei. Citiţi acest manual cu mare atenţie deoarece conţine instrucţiuni care vă garantează. NOTĂ: Aceste instrucţiuni sunt valabile numai în cazul în care aparatul vechi este. Este important să păstraţi acest manual pentru a-l putea consulta în orice moment.


Indicatorul luminos galben SUPER FREEZE (congelare rapidă): se aprinde când.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare