vineri, 17 iunie 2016

Tantari tigru

O specie de ţânţar, numită Aedes albopictus sau “Asiatic Tiger”, purtătorul meningitei West Nile, dar şi al altor boli transmisibile la om, a ajuns în Europa şi s-ar . La malul marii a aparut asa numitul tantar-tigru, o specie deosebit de periculoasa si care poate transmite boli precum Zika sau Febra Galbena. Un bucurestean a postat pe Facebook mai multe imagini cu tantari tigru, unul dintre acestia intepandu-l chiar pe fiul sau.

Zika în România, țânțarul-tigru, purtătorul acestei boli ucigătoare, se plimbă . Constănțenii se plâng de aproape o lună de invazia insectelor, iar mușcăturile de țânțari au ajuns să deranjeze întreg orașul. Aedes albopictus) este o specie invazivă de țânțar din familia. Specia invaziva de țânțari Aedes albopictus (țânțarul tigru asiatic) .

Pericol de moarte pentru ploieșteni: orașul este împânzit de țânțari Tigru, care poartă virusul West Nile (Zika). O femeie din Urziceni a murit după ce a fost înțepată de țânțari și a. Felina” cu aripi şi trompă, numită popular ”ţânţarul-tigru” („Aedes albopictus”),. Aceşti ţânţari - tiger - vin din ţările tropicale şi sunt purtători de boli . Zika, a fost descoperit, încă de anul trecut,.


Parcurile, lacurile şi pădurile sunt locurile preferate de ţânţari . Cu atat mai mult, cu cat si la noi traieste tantarul tigru, responsabil. Acesti tantari se dezvolta acolo unde exista foarte multe reziduri menajere. Intepaturile de tantari: reactii alergice - In general, tantarii se hranesc cu nectarul din plante.

Doar femelele depind de sangele uman, de care au nevoie pentru a . Au fost depistate cazuri izolate de ţânţari-tigru mai ales în depozitele de anvelope uzate. Este cea mai sigură metodă de transport pentru . Au fost depistate cazuri izolate de țânțari-tigru mai ales în depozitele de anvelope uzate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare