miercuri, 15 iunie 2016

Flora b gresu

Contact direct cu proprietarul, preturi mici. Cazare Gresu 2016: tarife, poze, comentarii de la turisti. Motelul Flora este situat in zona Lepsa-gresu.

Am fost in acest WE la complex Flora din Gresu. Motelul Flora este situat în localitatea Greşu de la poalele Munților Vrancei şi oferă piscină în aer liber, restaurant și camere cu balcon. Pentru ce am vazut eu si prietenii mei cu care am stat zile la pensiunea flora b corpul in perioada 17-august va declar ca locatia merita neparat o . Oferte de cazare în Greşu la ~~~ moteluri ~~~ vile ~~~ pensiuni.

Pensiunea Sporul cu camere si in curind Pensiunea Flora-B cu camere. Adresa Motel Flora, Greșu – Lepșa: Gresu, Str. Motel Flora este o parte componenta a Complexului Sporul din Gresu, care este format din Corpul A si B al Motelului Flora si Pensiunea Sporul . Complexul este situat in Gresu, la km de Focsani, intr-o zona ce a cunoscut o mare . Oferta Cazare Pensiunea Flora - B Gresu ,Rezervare online Pensiunea Flora - B din Gresu harta poze adresa review informatii,oferte turism. Cazare Pensiunea Flora - B Gresu ,Rezervare online Pensiunea Flora - B din Gresu harta poze adresa review informatii,oferte turism.


Cazare la Pensiunea Flora - B din Gresu Tulnici judetul Vrancea. Pensiunea Flora - B din Gresu Tulnici judetul Vrancea dispune de camere ( spatii ) cu un . Oferte de cazare la pensiuni si hoteluri Gresu cele mai bune si ieftine oferte de vacanta.

Penziunea Flora B, Pensiunea FloraB , Penaiunea Flora B, Pensiunea Floa B, Pensjunea Flora B, Pensiinea Flora B, . Pensiunea Flora B Gresu, Date contact Pensiunea Flora B, Cazare Gresu Pensiuni, Prezentare completa Pensiunea Flora B Gresu, Poze Flora B Gresu, . Recomandări, poze și informații reale despre hoteluri,. Gresu, Vrancea, ROMANIA, Soseaua Dn2 Nr. Revelion 2015:Toate camerele sunt ocupate in aceasta perioada.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare