joi, 16 iunie 2016

Dedeman masa si scaune de plastic

Set stropitoare cu unelte pentru nisip Alma din plastic. Set terasa pentru copii masa si scaune + umbrela din metal si textilen. Set mobilier gradina masa cu scaune din lemn de accacia si metal.

Masa rotunda din plastic, verde, cm diametru. Masa din plastic dreptunghiulara, 120x70x6cm, verde. La Dedeman puteti alege oricare din cele produse din categoria SETURI MASA + SCAUNE.


Preturi pentru SETURI MASA + SCAUNE de la 19lei.

La Dedeman puteti alege oricare din cele produse din categoria SETURI DIN METAL SI RATAN SINTETIC. Preturi pentru SETURI DIN METAL SI RATAN . La Dedeman puteti alege oricare din cele produse din categoria MESE DIN PLASTIC. Preturi pentru MESE DIN PLASTIC de la 2lei. Scaun din material plastic verde 57x54xcm. Scaun plastic verde cu imitatie lemn, 60x60xcm.


Modelul galben din pozele de mai jos si are incluse o masa, scaune si o umbrela, toate la pretul de 2lei. Un set cu masa plianta si doua scaune este ideal pentru un balcon de mici.

Setul de balcon de la Dedeman poate fi folosit si pentru o terasa mai micuta. Magazin de mobila, bricolaj si materiale de constructii. Set mobilier gradina PE-Rattan masa+canapea+2fotolii.


Pagina principală ; Mobila copii ; Masute si scaunele copii. Vezi care sunt cele mai noi oferte si promotii. Set masa rotunda cu doua scaune WS122 magazin Dedeman Ca intodeauna. Set de terasa cu masa cu blat imitatie lemn si scaune din ratan sintetic, trendfurniture.


Sala de mese masa ovala de lemn scaune albe de plastic. Masa din otel galvanizat si blat din granit solid mat, de 65x65xcentimetri. Scaune cu sezut din plastic turnat si picioare detasabile din lemn de esenta tare . Laptop – Calculator Componente si accesorii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare