joi, 11 mai 2017

Cabane din lemn rotund vanzare

Case de vanzare - Anunturi gratuite - casa lemn rotund. Construiesc case si cabane din lemn rotund bustean. Dupa ce au cucerit Europa, casele din lemn rotund devin tot mai apreciate si in Romania datorita structurii cu aspect masiv, dar si rustic, care .

De vanzare: Cabana lemn rotund vechi de ani. Se vinde cabana demontata si se monteaza unde se doreste. Cabana are lemn vechi de ani, deja uscat si . Case din busteni Cabane din lemn rotun Proiecte case de lemn, case de vacanta, cabane din busteni, mobilier de gradina din busteni.

Acestea sunt oferite spre vanzare atat clientilor din Romania cat si celor din . Construim case si cabane din lemn de rasinoase necalibrat, cu maistri priceputi si de cea mai buna calitate. Constructiile din lemn rotund pastreaza cel mai mult din tipologia arhitecturii. Vand casa din lemn, barna pret negociabil. Firma noastra construieste case din busteni utilizand lemn rotund necalibrat (specia molid) cu diametrul cuprins intre 30-cm.


Avem un portofoliu bogat şi diversificat, însumând peste 1de case din lemn rotund executate, cabane din lemn, foişoare şi leagăne, băncuţe din lemn şi alte . Preturi pentru constructii de Case din Lemn Rotund:. Firma BUSTENICONSTRUCT SRL vă oferă case de locuit din buşteni, case de vacanţă din lemn rotun pavilioane, foişoare şi terase, mobilier de grădină şi . Pro Silva – viata noastra este lemnul, lemnul cel mai bun!

Gaseste Cabane Lemn Rotund listari la pretul cel mai bun. Avem de vanzare pentru: Cabane Lemn Rotund. Cabana Smaranda; Casa Felicia; Casa Andreea; Casa Alexandra; Casa Bianca; Casa Ramona; Casa Estera. Case din lemn ieftine, cu structură uşoară sau din lemn masiv, proiecte casă,Construim.


Am primit zilele astea o cerere de ofertă pentru cabane din lemn.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare