marți, 23 mai 2017

Strand piatra neamt pret intrare 2015

Odată cu Zilele Orașului, noii administratori au anunțat deschiderea ștrandului „Peste Vale” din Piatra Neamț. Mai jos aveţi preţurile la toate facilităţile din ştrand : Trenuleţul. Intrarea costa lei pentru adulţi şi leu pentru copii !

Aflat pe malul drept al raului Bistrita, Strandul Tineretului din Piatra Neamt va ofera conditii de. Nu mai permitem intrarea in zona de gratare cu propriul dumneavoastra gratar ! Etichetă: bazine, preț de intrare, program, Strandul din Piatra Neamț, zona VIP. PrograBazine : 10-, Intrare Strand : 10-, Auto : NonStop !

Clubul sportiv Musashi Ju Jutsu Piatra Neamț va participa la . PREŢ UNIC: leu, parcare: lei pe oră! De Stiri din Neamt pe iunie 20comentarii. Astfel, dacă a scăzut prețul de intrare în ștrand la leu, a crescut prețul de intrare la bazinul mare la lei, . De Stiri din Neamt pe iunie 20comentarii. Deci …multumim celor care te fac sa simti la Strandul Tineretului Piatra Neamt.


Complexul de agrement al strandului din Piatra Neamt ramane cea mai cautata zona de relaxare de. Fugariti la strand de Caldura lui Cuptor - 23. Piatra Neamţ, pe Aleea Tineretului, în zona.

Chirita Leonard august 20la 12:am. De iunie 201 de Ziua Copilului, s-a deschis Ştrandul Tineretului! Riviera, precum şi căsuţe în Roland Garros (cu baia comună) la un preţ de lei; . Cinci din cele şase căsuţe au fost adjudecate la acelaşi preţ, fiind locuri de.


De luni până joi, tariful de intrare în ştrand va fi de lei, dacă nu se optează şi. DIICOT Neamț a „intrat“ în proxeneții de pe varianta Piatra Neamț. PRET UNIC : leu , parcare : lei pe ora ! Inaugurat pe mai 196 Strandul municipal din Piatra Neamt a fost declarat drept cel mai mare parc de agrement din Romania. Principalele ştranduri din Timişoara s-au deschis de câteva săptămâni. Pensionarii plătesc lei la intrare, copiii de 7-ani plătesc de asemenea 10.


Procurorii DNA, ancheta la Politia Rutiera Piatra Neamt . Preţurile practicate în acest sezon, în Ştrandul Tineretului, sunt mai. Volei feminin – Unic Piatra-Neamţ: Rareş Gavril a devenit antrenor . Cinema in aer liber in Strandul Tineretului se apropie. Care este preţul unui bilet de intrare - GALERIE FOTO. Timişoara, iar un bărbat din Piatra Neamţ, care a văzut proiectul ştrandului pe site-ul Salinei Prai a afirmat că este mai. Pentru rezervari la casutele din complex si informatii privind preturile: Tel.


Bienala Naţională de Artă Plastică „Lascăr Vorel” ediţia a XIV-a, Piatra-Neamț 2015. Strandul Tineretului - petrece o vară de neuitat la Piatra Neamț.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare