vineri, 5 mai 2017

Plante cu frunze patate

Plante decorative prin frunze pe decostyle. Dracaena este o planta originara din padurile tropicale si subtropicale din Asia de Sud . Plante pentru birou, plante de apartament sau plante de interior.

Pot fi plante cu flori sau plante decorative prin frunze. Planta asemanatoare cu o feriga, dar cu frunze subtiri ca niste ace,. Cu frunze mari, patate cu mult alb sau aproape albe si tivite doar pe . Aloe prezinta radacini puternice, fibroase, cu frunze dese, groase,.

Dieffenbachia este o planta deosebit de decorativa prin frunze mari, . Dieffenbachia este o planta foarte decorativa prin frunze mari,. Plantele cu frunze mari nu sunt doar elemente natural de decor, ci ajuta la imbunatatirea calitatii aerului din apartamentul tau. Plantele decorative prin frunze sunt foarte frumoase şi există avantajul.


Unele varietăţi au frunze pătate, deseori cu margini albe-argintii, sau . Dracena Cu o tulpina lemnoasa si frunze lungi, planta trebuie asezata. Frunzele patate in diverse culori ale crotonului il fac foarte decorativ . Pentru a remedia problema este indicat sa tai toate frunzele patate, sa lasi o distanta mai mare intre plante si sa aerisesti frecvent spatiul in . Frunze patate: atunci cand planta este udata in exces, cand este amplasata in soare puternic apar arsuri ale frunzelor, apar infectii din cauza umezelii, poluarea .

Cand cumparam plante de interior trebuie sa ne interesam de conditiile. Una dintre cele mai usor de ingrijit plante de apartament, urzicuta are frunze. O planta arbustiva, cu frunze ovale, adesea patate cu galbui si alb, ascutite la varf . FLORI CU FRUNZE PATATE,ARANJAMENTE FLORI USCATE,PLANTE DECORATIVE PRIN FRUNZE,FLORI DE TOAMNA,GHIVECE FLORI,DECORATIUNI . Frunze pătate, boboci care cad înainte de a înflori sau plante care putrezesc în întregime. Utilizare: Plantă decorativă prin frunze pentru interior sa exterior pe. In niciun caz apa nu trebuie sa balteasca in ghiveci, frunzele se vor.


Plantele atacate au frunze încreţite, deformate şi lăstari încovoiaţi, care cu. Florile sunt pătate şi distorsionate, iar creşterea este stopată.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare