marți, 30 mai 2017

Meniu de revelion

Unii dintre noi vor petrece noaptea dintre ani acasă, la prieteni ori la rude. De obicei la adunările de felul acesta nu se cumpără mâncare gătită . Meniu de revelion acasa, varinate diferite cu retete culinare.

De aceea, in meniul de Revelion sau al unei alte ocazii festive, imi place sa includ la felul principal si unele feluri de carne pe care nu le . Impresioneaza-i pe cei dragi, dar si pe invitati, cu o masa speciala in care bucatele delicioase si aromele irezistibile sa imbie in mod placut . Un mic ghid de retete de aperitive pentru Sarbatorile de Iarna Stiu ca sunt foarte multe retete pe blog si ca . Daca tot v-am facut sugestii pentru aperitivele de la masa se sarbatoare, cum era sa va las fara recomandari de retete culinare pentru felul .

Dupa mesele pline de bucate de la Craciun, un alt festin ne asteapta la Revelion, pentru ca trecerea in anul nou sa fie. Daca nu stii ce sa pregatesti pentru masa de Revelion, Culinar. Noi v-am pregătit câteva idei pentru meniul de Revelion, care vor ușura pregătirile pentru această sărbătoare. Petrece alaturi de noi trecerea dintre ani. Restaurantul Casa Mino a pregatit un meniu de Revelion cu specific international - vezi oferta pentru 2017!


Inspira-te din ideile nostre de meniu pentru Revelion! Masa de Craciun a fost una bogata, plina de bucate alese si gatite cu dragoste insa stomacul e obosit si tare si-ar dori niste preparate usoare . Astazi va prezint un meniu simplu si gustos pentru Revelion, cateva retete usoare care sa ne ofere o masa gustoasa pentru noaptea dintre ani! Aici gasiti informatii despre toate oferte de revelion 20din Romania si din strainatate Intrati si aflati mai.

Meniu de Revelion Templul lui Dionysos by Empire! Poster Oferta Meniu de Revelion Casa Anghel,. E o tradiție pe la noi pe aici; la ultimul matinal din fiecare an, Buzdugan și Morar prezintă „Meniul de Revelion”.


Cand zici Revelion, te gandesti la mese intinse si mancaruri alese, fie acasa, fie la restaurant. Insa platourile cu bucati delicioase nu sunt . Este momentul potrivit pentru alegerea meniului pentru masa festivă de Revelion. Dacă vreţi o masă reuşită, care să impresioneze .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare