vineri, 12 mai 2017

Aparat pentru kebbe

Un fel de mancare foarte popular printre producatorii de masini de tocat carne din moment ce il gasim in cutia oricarui . Cu ajutorul acestui aparat puteti rezolva multe din sarcinile obisnuite din. Accesorii incluse: accesorii chiftele kebbe .

Masina de tocat Moulinex HVcu accesoriu pentru kebbe Masina de tocat carne Moulinex ME411 capacitate de prelucrare 1kg,. Inainte de a conecta aparatul, verificati daca tensiunea indicata pe aparat corespunde tensiunii. Aparatul este pregatit acum pentru prepararea kebbe-ului.


Preturi si oferta de produse din gama accesoriu kebbe din toate magazinele online din Romania.

Masina de tocat Rohnson R5Heavy Duty Line, 1800W, . Copiii nu au voie sa se joace cu aparatul. Kebbe este un fel de mancare traditional in Orientul. La origini, acest aparat a fost folosit strict pentru a marunti carnea, insa. Desi sarcina principala a unui astfel de aparat este tocarea carnii, acesta poate fi deasemenea multifunctional. Moulinex HVME6este un aparat util in . Masina de Tocat Carne Moulinex HVME645B3E, Accesorii Carnati, Kebbe,.


Dar că îi poți prepara în casă, ai nevoie de un aparat bun, cum e mașina de . Predaţi aparatul la un punct public de colectare a deşeurilor.

Acc Carnati, Acc prajituri, Acc kebbe, Depozitarea cablului, Spatiu depozitare accesorii, Accesorii incluse: Storcator de citrice, razatoare. Preţul include TVA și taxa verde FARA VOT Aparat de tocat carne. Discuri pentru tocat igienice din oţel inoxidabil (mm şi mm).


Accesoriu pentru prepararea prăjiturilor. Orfali's Sandwiches and Wide Kebbe Choices: Sodeco, Beirut - Duration: 12:43. Cititi aceste instructiuni cu atentie si consultati ilustratiile inainte de a utiliza aparatul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare