miercuri, 31 mai 2017

Cand se altoiesc mandarinii

Aceasta metoda de altoire se foloseste de obicei pentru a obtine pomi (citrici). Dacă ai grădină botanică in oraş, cel mai bine mergi acolo şi cu 25-de ron ţi-l altoiesc specialişti. Se va ajusta pana cand intra bine si putin fortat in adancitura pregatita.

Tehnici de altoire a lamaiului si citricelor (portocal, mandarin, grapefruit, etc.). Lamaiul altoit va fructifica dupa 1-ani de la altoire, atunci cand . Mandarinii incep sa fructifice la 3-ani dupa altoire. Citricele nu se mai coc dupa ce au fost culese, asa ca lasati fructele in pom pana cand sunt coapte total.

Altoirea în despicătură este o metodă prin care vă puteţi îmbunătăţi calitatea şi diversitatea fructelor din livada dumneavoastră. Al doilea an a facut douasprezece flori, trei au facut fructe dar cand fructele au fost de marimea unui . Cand dorim sa plantam trandafiri in gradina, trebuie sa tinem cont de unele. Mandarinul face parte din familia citricelor, iar arborele reprezinta o planta . Tags: vlog (sectiunea video)citricelamaiportocalmandaringrapefruitcitriceingrijirelamaiportocalgrapefruitghivecialtoireconditiiingrijirecultivare. Vara, cand temperaturile ajung la de grade, uda arbustul zilnic si stropeste-l . Citeste si Cum sa plantezi un lamai din seminte – in pasi sau Cum sa plantezi.


Citește si: Cum se face altoirea pomilor fructiferi primavara? Atunci cand altoirea se face in cadrul aceleiasi specii, riscul de respingere a partii straine este destul de mic, dar apar uneori incompatibilitati .

Se poate ca o astfel de interventie, cum este altoirea, sa para brutala . Va salut, Desi nu stiu daca mandarinul poate fi incadrat in categoria plante. Iata cum decurge experimentul meu pe un micut citrus. M-am hotarit sa altoiesc un mandarin care inca n-a inflorit, chiar daca are vreo noua . Si pentru altoire, cand este momentul optim, ca si anotimp si varsta a plantei?


Ca nu gasesc pe nimeni cu lamai roditor, dar cu mandarin, da. Cand samburele a crapat se poate planta in pamant. Mandarinul are nevoie de un sol nisipos combinat cu pamant gras. Multumesc Un bec cu lumina rece cum ar fi cele economice ? O sa incerc sa altoiesc singur, lamaiul si mandarinul. Intai trebuie sa intelegem ca atunci cand vorbim de citrice, vorbim de mai.


Lamaiul sau Mandarinul in interior pentru ca sa poata supravietui. Atunci cand doriti sa altoiti un portocal sau lamai va trebui sa . Lămâiul, mandarinul sau portocalul au devenit tot mai îndrăgite de. Pe timpul iernii, citricele trebuie udate doar când se usucă pământul, .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare