miercuri, 10 mai 2017

Trusa coafor profesionala

Set accesorii pentru coafor si frizerie profesional, setul este perfect pentru cursanti ce urmeaza o scoala de coafor sau frizerie. Set profesional pentru coafor si frizerie Jaguar, setul contine produsele: -gentuta pentru scule . Ustensile pentru frizerie si coafor: pulverizator apa, foarfece de tuns, kit pentru vopsit parul, clesti pentru par, piepteni.

Perie Profesionala pentru Tapat are randuri de par natural si pe randul din mijloc are un rand mai lung . Set kit frizerie coafor COMPLET cu foarfeca profesionala foarfece tuns filat OFERTA . Gratare (inaltatoare) originale pentru masina de tuns profesionala Moser . AXELLE - Produse Beauty Profesionale si pentru Acasa.

Prima Pagină Articole coafura-frizerie Accesorii si consumabile pentru tuns si coafat Instrumente . Vand trusa profesionala coafor care contine foarfeca tuns Jaguar foarfeca filat perii ceramica mantii tuns coafat si vopsit capison pt suvite casca de coafat . Set profesional pentru coafor si frizerie Jaguar. Set kit frizerie coafor foarfece foarfeca profesionala tuns filat hand . Descoperiti toate accesoriile frizerie si coafor necesare unei activitati de succes. Furnizam accesorii frizerie si coafor de calitate la preturi competitive. Bratara magnetica profesionala pentru Coafor Se muleaza pe incheitura mainii printr-o.


Foarfeca pentru tuns parul marca Jaguar este o foarfeca profesionala . Foarfeca tuns profesionala pentru frizerie, model clasic de inci.

Perie de coafat din Ceramica Gri (19) Profesionala. Perie rotunda pentru Coafor Profesionala Marime: diametru = cm Lungime: 2cm lungi. Pe aceasta pagina gasiti tot felul de produse care va folosesc in activitatea de coafor: alegeti dintre clipsuri, clestisori, borsete, bonete, cleme si altele.


Foarfeca Albastra cu Portocaliu de filat pe o parte uz Profesional. Foarfeca de tuns Foarfeca este ascutita si usor de folosit, uz ProfesionalLungime: 10 . Trusa Machiaj Profesional 1Culori+CADOU Creion Ochi si Buze. Pieptane Profesional din carbon pentru frizerie,coafor TONI GUY,foarte usor de . Cele mai ieftine Truse de coafat le vei gasi Online la Vexio. Trusa de coafat Remington Volume and Curl Airstyler AS7051.


Tip curs: calificare profesionala; coafor calificare mica articol. Wella, ce contine foarfeca de tuns, tipuri . Produse pentru saloane de coafor si frizerie. Comanda online articole profesionale pentru ingrijire parului la Tienda.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare