luni, 22 mai 2017

Pompe irigatii caprari

Utilaje agricole si industriale Piese utilaje industriale. Pompa irigatii CAPRARI de mare capacitate. Utilaje agricole si industriale Piese utilaje agricole.

Pompe si electropompe centrifuge pentru irigatii, inundatii, alimentari cu apa, aplicatii industriale si epuizment. De ocazie - în stare foarte bună - Pompa de apa Sykes Yakka 1din anul 200 motor Cummins,. De ocazie - stare bună - Pompa Caprari giranti con carrello porta motore, radiatore e . Cumparati sau vindeti Pompă de irigare bei utialjeagricole, dem Marktplatz für gebrauchte Landmaschinen.

Motopompele pentru irigat Marani sunt disponibile în variantele cu motor Iveco Serie NEF – VM și. Motopompe cu motor Iveco Serie NEF și pompă Caprari. Mix Equipenet Srl va ofera pompe, motopompe si instalatii de irigat cu tambur,. Agro Catalog ofera servicii de consultanta in achizitionarea, Motopompe,Motopompe pentru irigat, Tamburii irigatii, Pompe irigatii, irigatii.


Motopompe pentru irigatii, dotate cu motoare Diesel cu Iveco, John Deere sau Deutz, cu cilindri si pompe de apa Rovatti sau Caprari. Agro-Irigatii ofera servicii de consultanta in achizitionarea, Tamburi irigatii, Aspersoare, Motopompe, Tevi, Conducte, Cuple rapide. Motopompe, disponibil cu motoare IVECO AIFO 4-cilindri și pompe CAPRARI. Comparati preturile magazinelor online la Pompe gasiti cel mai mic pret,.


Pompe mobile actionate la priza de putere a tractorului utilizate pentru servicii limitate sau temporare de irigare în cazul în care investiția într-un set complet motopompă nu este necesară.

Despre companie: Caprari este unul dintre producătorii de top la nivel mondial în producția de pompe . Motopompele pentru irigatii, sunt disponibile cu motoare IVECO AIFO 4-cilindri și pompe CAPRARI. Cu rezervor de 6de litri și 10litri, panou de control, . Pompa irigat actionata la priza tractorului - Pompa irigat model caprari an fabricatie 2014. Pompa este nefolosita si se accepta orice fel de proba.


Sisteme de irigat Produse Asemanatoare cu: pompa irigat acctionata la priza tractorului caprari atmosfere - PRET incepand de la 11Lei. Vand pompa pentru irigat cu motor LOMBARDINI 3LD51 1 cp. Pompa este marca CAPRARI, italiana, cu motor pe motorina de cp, LOMBARDINI, cu sorb si . Anunturi Pompe irigatii caprari - Anunturi vanzari si cumparari pompe irigatii caprari - 18-Jun-20pe Anunturi Biz.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare