miercuri, 24 mai 2017

Vopsea pentru piele neagra

Vopsea pentru piele + 25ml - neagra, Vodan. Vopsea ml + fixator ml si bureti de aplicare a celor doua componente. Vopsea pentru piele + 25ml - alba, Vodan,.

Vopsea pentru piele + 25ml - neagra , Vodan,. Vopsea pentru piele Crem Bej Negru Gri Orice culoare. Vopsea neagra pentru haine din piele si articole piele - O vopsea cu doua componente, pe baza de apa exact ca in tabacarii, cu care se poate revopsi orice . Vopseaua este recomandat pentru piele naturala, aplicati pe piele doar nuanta ce are pielea, nu incercati de ex.

Vopsele pentru încălțăminte și îmbrăcăminte din piele. Alege din oferte pentru vopsea pentru piele. Home : Vopsea pentru schimbat culoare piele - Utilaje reparatii incaltaminte - Scule reparatii incaltaminte - Materiale si Accesorii reparatii incaltaminte .

Tutorial pentru folosirea kit-ului de revopsire a volanului din piele de la. Complet diferit de alte produse pentru piele, acest produs nu va pata sau decolora. Vopsea pe baza de apa, de culoare neagra, special conceputa pentru . Doza de vopsea este suficienta pentru vopsirea unei scurte din piele sau a perechi de cizme, doar pentru culoarea neagra, iar pentru celelalte culori este . Vopsea cu uscare rapida pentru piele naturala. Se vopseste suprafata dorita pana la uniformizare. Pentru fixare se recomanda utilizarea fixatorului FVLC.


Vopsea piele auto de vânzare la cel mai bun preț în Bazarul 4Tuning. Vopsea neagra cu uscare rapida pentru piele naturala 1ml: lei + TVA 5ml: lei + TVA 10ml: lei + TVA Se vopseste suprafata dorita pana la . Vopseaua este destinata reconditionarii . A reusit cineva sa vopseasca volanul de piele de la un Megane cel de culoare bej? Eventual daca se poate fece rost de o vopsea care sa fie .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare