marți, 17 octombrie 2017

Intact media group angajari

Vrei sa te angajezi la INTACT Media Group? INTACT Media Group reprezintă cel mai puternic grup media românesc, cu o tradiţie de peste de ani în elaborarea de conţinut de calitate, cu relevanţă locală . Pentru angajari la INTACT MEdia Group poti trimite un CV, o scrisoare de intentie si aplica la joburi full-time sau part-time.

Intact Media Group este un business divers si provocator, iar oamenii dinamici si talentati sunt cheia succesului, fiind esentiali in dezvoltarea noastra. Reprezinta un avantaj experienta in domeniul media. Pentru cei interesati de o cariera in mass-media, Intact Media Group ofera sansa unor oportunitati profesionale in cadrul trustului.

Intact Media Group este cea mai importantă platformă multimedia din România. Intact Media Academy este locul unde cei mai buni profesionisti din mass-media se vor reuni pentru a descoperi talente, pentru a pregati noua generatie de . Anunturile despre joburi sunt mereu actuale, iar companiile care fac angajari te anunta, in timp real, ca vor sa te primeasca in echipa lor. Oracle, Genpact, KPMG sau Continental Automotive Group sunt companiile care. LOCURI DE MUNCA: Ce angajari se mai fac la stat. Gabriela Firea DEZVĂLUIE de ce a PĂRĂSIT trustul INTACT.


Forumul Capitalului Romanesc, parte a campaniei INTACT Media Group Romani care Dezvolta Romania, va avea . Academia Media Intact sună banal, pe când Intact Media Academy sună numai bine. Acest site este parte a INTACT MEDIA GROUP.

Degeaba s-a dat liber la angajari, caci bugetele au ramas neschimbate. Forum Intact Media Group - totul despre firma, companie, mediul de lucru, atmosfera, salarii, bonusuri, promovare, management, interviu, cv, recrutare. Intact Media Group anunța ca, din toamna, posturile grupului vor emite în sistem High Definition.


In Media Joburi disponibile in București Sector pe Indeed. INTACT Media Group precizeaza ca implementeaza o politica de. Based in New York, The Xogito Group is a digital development consulting firm. INTACT Media Group is the largest Romanian-based media group, in full . Student sau absolvent studii superioare; Limba englezA - nivel avansat; Experienta profesionala - luni. Aprilie 20in IT Media Media Pub.


OMD incheie procesul de consolidare a echipei cu inca angajari. De asemenea, Dan Voiculescu, fondatorul Trustului media Intact, aflat deja in regim privativ de libertate, dupa. Intact Media Group a luat act de decizia Curtii de Apel de astazi, mai 2016.


Lucian Mîndruţă, primul în blogosferă cu un mesaj pentru tinerii moldoveni din.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare