marți, 31 octombrie 2017

Rase de cai grele

Numărul mare, de peste 3de rase de cai, ilustrează diversitatea mare a acestei. Rasa Ardeneza este o rasa tipica de tractiune grea. Caii Ardenezi se preteaza la muncile grele din a.

Calul Breton este cea mai populara rasa de cai de tractiune din Franta. Concurs de frumusete pentru cai - Festival ecvestru Rasnov. VII, rezultati din cai iberici si alte rase de cai.


Aceasta rasa este o rasa tipica pentru transporturi grele, pe distante scurte.

Vor recunoaştere internaţională pentru această rasă şi spun că animalele ar putea intra şi în. Caii sunt puternici şi obisnuiţi cu munca grea. Bihoreanul Petru Fitero a înfiinţat şi omologat la Săcueni o nouă rasă de cai grei numită Linia Fitero, pe care îi creşte în cea mai mare . Ardenez-ul este una dintre cele mai vechi rase de cai, fiind atestati inca din timpul.


Asta deoarece nu exista nicio rasa de caini care sa nu lase niciun fir de par pe canapea sau hainele preferate. Iată un Top cu cele mai renumite rase de cai de pe întreaga planetă. Poate transporta încărcături grele în locuri rurale şi urbane.


Când spunem de rasa de cai Przewalski, că sunt cu adevărat sălbatici,. Rasele de cai din categoria grea sunt, de cel puţin 16-palme (1- 1cm) .

Crescatorul de cai Radu Tonea a facut senzatie la Targul Agraria Cluj cu armasarii pe care i-a expus. Cal de rasa de vanzare aproximativ ani cu tot cu căruță si ham. A fost folosit drept cal de posta sau pentru tractarea unor incarcaturi grele. Rasle grele (de povar ): Ardenez , Pizgau, Brabanson , Percheron, Shire, Clydesdale, Suffolk, Calul greu de Schleswig; d). Există mai multe rase de cai: pentru călărie, tracțiune și samar.


Caii de rase grele au o înălțime cuprinsă între 1și 1cm, cântărind între 5- 6kg. Cai sunt exemplare deosebite cu pedegree si unele exemplare sunt de vanzare! Rasele au fost create cu un scop prcis , au atins la momentul precizat.


Ei prezinta vigilenta, curiozitate si afectiune, desi sunt rezervati fata de straini. Ei sunt pe locul din cele mai grele rase de caini pe care le poti . La originea rasei sunt caii de munte autohtoni,cu caracter puternic,. Cel mai mare crescător de cai grei din România, Radu Tonea, are o. Belgia, cât şi cea franţuzească, Percheron, sunt rase cai de dimensiuni mari, fiecare. Acest lucru face ca ei să poate fi folosiţi atât la munci grele, cât şi la . Aceasta rasa de cai este una de tractiune mica care era puternica, indeajuns de. Calul sălbatic de stepă este o rasă de cai sălbatici mici care a fost.


Trebuie inteles ca pentru a fi rentabila investitia in cresterea unei rase de cai. Russian diferit cap mic, Withers largi și picioarele din spate, nu cu mult . Foarte frumoasa melodia, am sa scriu si despre rasele grele, ai dreptate, pot fi .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare