miercuri, 25 octombrie 2017

Utilaje paste fainoase second hand

Vand masina de paste fainoase produs de STIMIN S. Utilaje agricole si industriale Utilaje industriale si de constructii. Masina De Facut Paste Fainoase Taietei 3.

Masina Pentru Paste Fainoase Bio Taietei 6kg ora . Masina de taietei semiprofesionala Masina cu funcia de malaxare si formare taietei Structura in fier. Masina de fiert paste profesionala second hand de la Sc Danusia Srl. Cumpar masina de produs paste fainoase in forma de ''cuib'' - fidea, taitei.

Pufuleti Paste fainoase Utilaje pufuleti Linii full automate productie pufuleti - Pufy Puf. Domeniul de activitate: comercializam utilaje noi si second hand pentru . Produse asemănătoare cu Utilaj de paste fainoase,cipsuri,pufuleti. Misiunea firmei este sa aduca in Romania utilaje de panificatie second han care . Oferte produse si servicii: masina paste fainoase. Producatori, distribuitori, furnizori - Masini pentru producerea pastelor fainoa.


Van produc si distribui Paste fainoase, macaroane, taietei, zig-zag DEC, 2010. Cast Grup - echipamente brutarii, echipamente patiserii, echipamente pizza, utilaje covrigarii, linii pentru foi de placinta, echipamente paste fainoase, preturi . Din fericire , Helco este in masura sa te ajute cu o gama larga de utilaje din acest sector si cu siguranta avem echipamentul care iti asigura.

Urmareste graficul pentru a te lamuri cu privire la utilajele pe care le oferim. Capacitatea cuvei kg paste; Productivitatea pe ora kg; Dimensiunile masinii. Utilajele achizitionate de la firma HELCO si-au dovedit fiabilitatea in . Realizarea reviziilor pentru orice brutarie , patiserie , fabrica biscuiti , paste fainoase.


Gasiti Utilaje Panificatie rapid si simplu, ieftin si la preturi bune!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare