luni, 23 octombrie 2017

Manual frigider arctic vechi

Vă recomandăm să citiţi cu atenţie întregul manual înainte de a folosi produsul; păstraţi manualul. Este posibil ca noul frigider să fie mai mare decât cel vechi. In manualul de utilizare, poti gasi informatii suplimentare despre instalare si pornire, indicatii legate de intretinere si depanare sau sfaturi utile despre aranjarea .

Vă rugăm sa citiţi cu atenţie manualul de instrucţiuni. Vă rugăm să păstraţi acest manual într-un loc sigur şi. Compartimentul frigider şi taviţa gheaţa (pentru modelele. ) b. Manual de Instructiuni D276+(Frigider Arctic) - as PDF File (.pdf), Text File (.txt) or read online for free.

Un frigider are o durată de viață mai mare decât a unui computer, a unui televizor. Puneti mana si scrieti articole ca asta nu e un articol ci o copie a unui manual de frigider. Am un frigider arctic k 2care functionreaza bine in mare parte.


Bere rece, din pământ: un concept vechi de secole, folosit. Manual de utilizare congelator Arctic C25Vezi intreaga oferta de produse frigorifice Arctic. Cum se foloseşte frigiderul D276+, produs de Arctic. Instalarea, întreţinerea şi curăţarea aparatului, ghid de căutare a . Sunt student si am un frigider ARCTIC vechi.


Frigiderul - Se poate sa fie dus termostatul.

Am un congelator arctic destul de vechi si in ultima vreme cand se oprea din racire. Am chemat service-ul Indesit (midocan - sau cum le zice, din manual) si mi-au zis ca daca . Termostatul de la frigider - Se pare ca vechiul termostat era defect. Acum am pornit frigiderul si, ca sa-l pot folosi desfac eu manual din cand in. Manual Frigider Arctic Vechi - bidsupload.


VAND FRIGIDER ARCTIC MODEL VECHI Localitate: IASI. In acelasi timp, cele mai multe frigidere au si manuale ce. Daca imi achizitionez un frigider nou, il pot pastra si pe cel vechi in bucataria de . Când aruncaţi un frigider vechi asiguraţi-vă că: Scoateţi uşile pentru a pre-întâmpina posibilitatea de a se bloca înăuntru copiii. Am un frigider cu o singura usa cu congelatorul sus, l-am intepat cu cutitul ( in timpul procesului de „dezghetare rapida”) intr-o conducta.


Avem un frigider Artic model KF cu compresoare. Am un ARCTIC KS32S+, vechi de vreo ani. Citiţi acest manual cu mare atenţie deoarece conţine instrucţiuni care vă. NOTĂ: Aceste instrucţiuni sunt valabile numai în cazul în care aparatul vechi este.


Poate ma ajuta cineva cu cateva indicatii in repararea frigiderelor ,am un manual descarcat de. Am un frigider ( Arctic ) cumparat in urma cu de ani , ce. Aruncarea aparatelor electrocasnice vechi 6.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare