vineri, 13 octombrie 2017

Scoala de soferi ilioara

Scoala de soferi auto-moto, Chestionare auto,. Aceasta scoala e una din cele mai ieftine, mai vechi si mai renumite scoli auto! Permis Categoria B 7ron,Scoala de soferi in zona Ilioara,Pregatire pe Volkswagen Lupo,MERCEDES BENZ,Renault Fluence,vista minima ani si luni.

Scoala soferi categoriile A, B, C, si C+E; simulatoare auto, laborator psihologic, service si statii ITP autorizata RAR. Adresa (sediu) Scoala de soferi Auto Ilioara: . Scoala de soferi Auto Ilioara din Bucuresti din judetul Bucuresti, adresa Str. Scoala de soferi Auto Ilioara din Bucuresti ofera conditii pentru obtinerea permiselor de conducere de categoriile A, B, C, C+E.

Punct de lucru Ilioara, după următorul program:. Chestionare Ilioara (pentru verificarea cunostintelor de legislatie rutiera). Schema poligon Scoala AdiMoto - Duration: 2:35.


SC AUTO ILIOARA SA, Județ: Bucureşti, Procent promovabilitate: 61. SC ILIOARA AUTO SERVICE SRL, Județ: Bucureşti, Procent promovabilitate: 29. Procentul e relativ la această şcoală de şoferi . Scoala de Soferi Ilioara - adresa, telefon, poze, pozitionare pe harta - adresa are pareri, scrie si tu una. Conducatori auto-moto categoriile: A, A B, C, C+E; cursuri legisla?


Scoala de Soferi Adi Auto Ilioara Titan, cu experienta in pregatirea cursantilor in vederea obtinerii permisului de conducere ctg.

A doua rata a cursului (1lei) se plateste la scoala de soferi, dupa cursul de legislatie. Am si eu o intrebare referitoare la scoala de soferi auto ilioara. Chestionarele Ilioara toate - scoala de soferi - Auto document online, dezbatere in articol scris. Scoala moto cu iesiri in trafic in timpul cursurilor!


SCOALA MOTO LOUIS are cea mai mare promovabilitate din Bucuresti, peste.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare