luni, 30 octombrie 2017

Samanta floarea soarelui pret

Cumpara online de la Covera, seminte de floarea soarelui de la pretul de 44lei. Seminte Floarea-soarelui,Pioneer P64LE9Sac 150. Compara cu un alt produs; Anunta-ma cand scade pretul.

Seminte profesionale de floarea soarelui Pioneer PR64LEtimpurie,. Astfel, pretul final pentru persoanele JURIDICE PLATITOARE DE TVA, la floarea . NOTA: SEMINTELE DE FLOAREA SOARELUI SUNT TRATATE CU. NOTA: O DOZA DE RIZOBAC ESTE RECOMANDATA PENTRU 1KG DE SAMANTA SOIA.

Cereale - plante - pomi - Anunturi gratuite - floarea soarelui. Samanta floarea soarelui PERFORMER, hibrid romanesc semitimpuriu ,perioada de vegetatie : 115-1zile. In cazul firmelor platitoare de TVA, se aplica taxarea inversa.


La hibrizii cu terminatia CL, CLP se aplica tehnologia clearfiel cu erbicid . Seminte Floarea-Soarelui, Pioneer P64LE2 150. Sac kg - Producator PIONEER - Seminte Floarea Soarelui - Seminte. Prețul pentru semințele de floarea-soarelui a făcut ca mulți ani la rân fermierii să mizeze pe această cultură pentru a recupera pierderile .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare