vineri, 20 octombrie 2017

Pompe de irigat la priza tractorului

Pompe apa de circulatie GRUNDFOS pentru centrale, sisteme de irigat,. Utilaje agricole si industriale Piese utilaje agricole. Aceasta categorie va prezinta produse pentru pomparea apei in instalatiile de irigat.

Pompe cu multiplicator de turatie pentru priza de putere a tractoarelor tip PT, PTK si PMB. Aceste pompe, cuplate la tractor prin intermediul unui cardan . Sunt pompe pentru irigat, actionate de priza de putere a tractoarelor. Pompa de apa se cupleaza la tractor in trei puncte.

Pompa de apa actionata de tractor, supraetajata cu sau turbine. Motopompe pentru irigatii, Pompe pentru irigatii, Pompe atasate la priza tractorului pentru irigatii, Motopompe pentru irigatii, Pompe cu motor electric pentru . Firma noastra asigura fermierilor o gama larga de pompe actionate la priza de tractor. Pompele Rovatti si Caprari garanteaza calitatea si fiabilitatea . Vand pompa de irigat, actionata de priza tractor. Aspira de la m adancime si refuleaza apa la m. Cumpărați Pompe de irigare utilizate pe traktorpool.


Pompe la priza tractorului Pompele pentru priza tractorului sunt montate pe un carucior sau pe un suport cu prindere pentru a permite irigarea. POMPE CU ACTIONARE DE LA PRIZA DE PUTERE A TRACTORULUI 15. Pompa hidraulica defecta pentru tractor ford 20sau 300 tractor U10dt motor saviem, Vand motor tractor Zetor 50cp, . Sistem de irigatii cu pompe pentru tractor. Pompe mobile actionate la priza de putere a tractorului utilizate pentru servicii limitate sau temporare de irigare în cazul în care investiția într-un set complet . As vrea sa stiu ce tip de pompa trebuie sa. Mentionez ca pompa trebuie sa fie cu actionare la priza tractorului si . Pompa de irigat de mare presiune, cu antrenare la priza de putere a tractorului.


Poate alimenta doi tamburi de irigatie fara probleme. Pompe de atasat la priza tractor prin cardan. Vand instalatie de irigat formata din de teve de aluminiu lungime metri bucata aspresoare Si pompa de irigat functionala la priza de putere a tractorului i se . Pompa purtată pe tractor PPT este destinată micilor irigaţii , în gospodării săteşti. Pompe pentru irigatii, echipamente si accesorii.


Motopompe de irigat, pompe la priza tractorului, pompe electrice cu hidrofor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare