joi, 26 octombrie 2017

Tehnoton splendid 06 preturi

Magazine şi preţuri - Masini de spalat Tehnoton Splendid de la 38RON! Splendid06) Producator: Tehnoton Model: Splendid Dimensiuni Inaltime: . Masina de spalat semiautomata Splendid Tehnoton cu incalzitor la cel mai bun pret acum la Dedeman.

Va invitam sa consultati si celelalte oferte din . Culoare, Alb, Capacitatea cuvei (până la semn), litri. Sarcina normală de spălare rufe uscate, kg. Masina de spalat semiautomata Tehnoton Splendid 06.

Masina de spalat semiautomata Tehnoton Splendid are un consum mic de energie si un. Tehnoton Splendid de la 3RON - compara ofertele din magazine! Afla detalii despre Tehnoton Splendid 0 vezi parerile altor utilizatori, specificatii si . Masina de spalat rufe semiautomata Tehnoton Splendid 1. Masina de spalat semiautomata Tehnoton Splendid cu incalzitor.


Preturile afisate sunt exprimate in RON (lei) cu TVA inclus si Timbrul Verde. Vezi pret pentru Tehnoton Masina de spalat rufe Tehnoton Splendid 0 semiautomata, cuva 36l, alb la e-Good. Produse de la zeci de site-uri si magazine .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare