luni, 25 iunie 2018

Ce se poate face din sticle de plastic

Qbebe s-a gandit sa-ti ofere de idei creative de a reutiliza sticlele de plastic intr-un mod interesant si placut. Poate va ganditi ca recipientele de plastic sunt de unica folosinta si ca dupa ce le-ati golit de continut nu mai aveti ce face cu ele, decat sa le . Cum sa faci chesti utile cu sticle de plastic, pet uri sau cu alte lucruri gasite in fiecare casa!

Atunci când nu mai ai ce face cu sticlele din plastic, este important să le. Iata ce poti face cu o sticla, de la simple proiecte decorative, pana la idei. Am vazut intr-un articol separat ce putem face cu sticlele din plastic in loc sa le aruncam la gunoi. Optiunile erau nenumarate, iar rezultatele . Cum sa faci jardiniere sau ghivece pentru flori din sticle de plastic. Ai strans cateva zeci de sticle de plastic de aceeasi dimensiune si nu ai ce face atat cu.


Cu ajutorul a sau sticle de platic poti rapid sa iti faci un suport . Căutam pe un device, ceva, care să mă ajute să fac sticlele de plastic, alea goale, cât mai mici, pentru a nu ocupa prea mult loc. Ne încurcăm adesea de ele prin casă, dar nu realizăm cât de utile ar putea fi dacă le-am modifica puțin. Sera din sticle de plastic poate fi o idee interesantă pentru un proiect în grădină, un proiect pe care îl poți face alături de copii. Daca esti de parere ca reciclarea este un subiect plictisitor, mai gandeste-te putin.


Uite ce au putut sa faca alti oameni cu sticle de plastice si putina imaginatie. Cine credea ca dintr-un PET poti face o asemenea minunatie?

Iata probabil cea mai buna reciclare si inventia care face acest lucru. Invata sa faci o masinuta dintr-o sticla de plastic. Daca nu ai tirbuson, poti deschide sticla de vin cu o cheie. In timp ce unii oameni prefera sa arunce sticlele de plastic goale,.


Uite cum poti recicla sticlele de plastic goale si ce obiecte faine poti face:. Sticlele de plastic pe care cu toții le adunăm în locuințele noastre pot fi foarte utile dacă avem un pic de imaginație. Ecologie practică: o grămadă de lucruri deştepte care se pot face cu sticle PET! Dacă nu ştiaţi, sticlele PET pot fi şi sunt folosite cu rezultate excelente pe post.


Un rus a descoperit o metodă simplă prin care poate transforma sticlele de plastic în corzi extrem de rezistente.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare