luni, 25 iunie 2018

Modele spoturi tavan rigips

Atunci cand ne hotaram sa optam pentru un model anume de tavan , ar trebui sa-i . Model de tavan fals din rigips si sticla cu spoturi; Tavan fals cu portocaliu si alb si spoturi incastrate; Tavan fals pentru living realizat din rigips si zugravit in crem . Trasare tavan, montat trasee cabluri pentru spoturi luminoas.

Amenajari interioare Executam montaje rigips, compartimentari. Un dormitor superb amenajat cu scafe din rigips ornate cu spoturi. Montat sisteme uscate rigips tavane spoturi luminoase, perete fals, scafa, corniza, masca, brauri, glafuri, scafe, consola, pilastri, tavan fals, tavan suspendat, . Forme rigips,modele gips carton scafe lumini.

Finisaje interioare poze rigips, imagini gips carton spoturi luminoase. La Dedeman puteti alege oricare din cele 1produse din categoria SPOTURI INCASTRATE. Preturi pentru SPOTURI INCASTRATE de la lei. Spot LED incastrabil, rotund sau patrat, alb rece sau cal de 1W,3W,4W,5W,6W,9W,10W,12W,15W,16W,20W,25W si 30W cu cel mai mic pret. Catalog produse dupa expresia modele+de+spoturi+in+tavane+de+rigips a returnat rezultate.


Solutia clasica este cea a dotarii cu spoturi, dar se pot folosi si lampi. Executam tavane scafe gips carton modele rigips . Spoturile pot fi incastrate in tavan, mobila, rigips, etc.

Spre deoasebire de celelalte modele de spoturi, acestea reprezinta corpuri de iluminat de sine statatoare, . Gama completa de spoturi cu LED rotunde,patrate,ultraslim cu garantie ani. Pasul 5: Finisare tavan cu rigips sau simplu. La tavan avem foarte multe optiuni,de exemplu puteti crea un model de scafa pe sau mai multe nivele sau diverse modele unicate ce va trece.


Iluminatul poate fi prin spoturi sau lustre elegante. Montaj Rigips - tavane rigips, pereti rigips,scafe.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare