marți, 19 iunie 2018

Udarea rosiilor cu picatura

Avantajele şi dezavantajele udării prin picurare. O metodă de irigare care merită toată atenţia. Secrete de știut despre cultivarea roșiilor .

Rosiile sunt acele legume gustoase si zemoase care dau savoare unei palete largi de mancaruri si pe care cel mai . Atunci se mareste umiditatea aerului, pe frunze apar picaturi de roua, iar pe carari . Totul despre irigarea prin picurare (cu picatura) la legume - Constructia. Intrucat fasolea se face mai repede, dupa smulgerea ei vom opri udarea in locul respectiv, putand continua udarea rosiilor fara pierdere inutila .

Cu toate acestea, există si excepţii, când este chiar indicata udarea roşiilor din cap. Irigarea prin picurare este un sistem de irigare avantajos și obligatoriu pentru cultura de legume din spațiile protejate și cele din câmp. Acum udarea este mai eficienta,apa se duce la radacina, pierderea de apa. O alta metoda de udare este prin stabilirea sistemului de irigatie la picatura.


Practic se stabileste sistemul de irigatie pe sol, se da da drumu la . Noi anul acesta am achizitionat doua randuri de furtunase (elevat le spune banda de udare in picatura), unul pentru stanga si unul pentru . Udarea prin picurare este o metoda relativ noua care consta in distribuirea apei pe teren in mod lent, sub forma de picaturi. Udarea roșiilor este un proces care nu trebuie neglijat mai ales că de acesta depinde succesul viitoarei culturi de tomate. Rasfoind pe internet capitolul cu udarea rosiilor, am gasit niste chestiuni.

Seara este cea mai proasta perioada din zi pentru udatul rosiilor. Cum instalati un sistem de udare cu picatura. Cultivarea rosiilor in camp si in gradina. Udarile se fac astfel : prima udare se face la plantarea rasadului , a doua se face la -zile de la .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare