marți, 19 iunie 2018

Atomizor stihl sr 200

Magazine şi preţuri - Pulverizatoare STIHL SR 2de la 56RON! SR200) Producator: STIHL Model: SR 2Descriere Confortul utilizatorului Greutate . Atomizorul Stihl SR 2este un atomizor nou, inovator, cu un design ergonomic, compact si echilibrat.

Cel Mai Bun PRET pentru Atomizor Stihl SR 2il vei gasi online la Magazia Lu' Costica! Specialistul Costica iti pune la dispozitie informatii aditionale despre . Pulverizator extrem de uşor de numai kg. Confort excelent la utilizare datorită construcţiei compacte şi centrului de greutate apropiat de corp.

Atomizorul STIHL SR 2este un echipament de pulverizare profesional cu un design compact si usor pentru a face munca utilizatorului cat mai usoara, . Atomizorul STIHL SR 2este ideal pentru lucrul intre culturi pe randuri inguste datorita designului compact ce evita distrugerea plantelor si mugurilor. Pulverizator Stihl SR 20 cel mai usor de pe piata, cu raza de actiune 2. Descriere Atomizor (pulverizator) STIHL SR 200.

Atomizor Stihl SR 2(Pulverizator), produs din gama Atomizoare. Atomizorul Stihl SR 2se utilizeaza pentru pulverizarea substantelor de protectie a . Store ofera Atomizor STIHL SR2la cel mai mic pret. Se asigura livrare rapida, service autorizat, garantie si accesorii.


Atomizor Stihl SR 2Atomizorul Stihl SR 2este un produs nou, inovator, cu un desig. Cel mai bun pret pentru Atomizor STIHL SR 2in categoria Atomizor STIHL SR 200. Pulverizator ușor, cu un confort extrem de ridicat în timpul utilizării, datorită construcției compacte și a centrului de greutate . Pulverizator extrem de usor de numai kg. Confort excelent la utilizare datorita constructiei compacte si centrului de greutate apropiat de corp.


Utilaje agricole si industriale Piese utilaje agricole.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare