vineri, 22 iunie 2018

Codul culorilor condensatoare

Introduceţi codul în căsuţa de mai jos şi apoi apăsaţi pe butonul Calculează pentru a. Calculator pentru condensatoare cu codul culorilor . Acest cod este format din una sau mai multe cifre şi una sau litere.

CODUL CULORILOR PENTRU CONDENSATOARE Fig. Codul culorilor condensatoare marcarea in clar si codul alfanumeric conform standardelor internationale. VALOARE (pF) COD VALOARE (pF) VALOARE (uF) COD.


Exista multi producatori care folosesc un marcaj in codul culorilor cu si.

Codificarea alfanumerica este in general de doua feluri: in clar si in cod numeric.

Click AICI pentru a downloada documentul (PDF, 372KB) . Condensatori - codul culorilor - Am cumparat de la un magazin niste condensatori si am uitat sa ii diferentiez si acum nu stiu ce valori au. Program care va permite sa calculati valoarea unor piese, rezistente sau condensatoare, avand culorile de pe aceastea si selectan in ordine, numele fieca. CODUL CULORILOR PENTRU REZISTOARE SI CONDENSATORI - posted in Sectiunea incepatorilor: RezistoareMarcajul cu culori, . De exemplu: la condensatoarele ceramice marcate în codul culorilor (cu benzi) toleranŃa este codificată prin ultima bandă colorată, astfel:. Codul culorilor la condensatoare cu benzi.


Negru, Maro, Rosu, Oranj, Galben, Verde, Albastru, Violet, Gri, Alb. Marcarea în codul culorilor a condensatoarelor electrolitice cu tantal: — prima . CONDENSATOARE ELECTRICE - Fizica document online, dezbatere in articol. Marcarea în codul culorilor este aplicata mai ales condensatoarelor ceramice. Codul culorilor este utilizat în electronica pentru a scoate în evidenta valoarea si toleranta unor piese cum ar fi rezistorul, condensatorul si inductorul.


Codul culorilor rezistori (3-benzi); Codul culorilor inductori; Calculator.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare