joi, 28 iunie 2018

Donati diverse cluj

Diverse, Donatii, Dorința și fericire, imaginea din 3. Buna ziua, sunt Student la Facultatea de Medicina Dentara Umf Cluj, oferim consultatii si tratamente . Servicii, afaceri, echipamente firme Servicii diverse.

DONEZ Cartus CYAN sigilat pt imprimanta Brother. Laptop – Calculator Imprimante - Scannere - Copiatoare. Anunturi donatii: doneaza obiecte, doneaza lucrurile de care nu mai ai nevoie, doneaza jucarii si haine pentru copii, doneaza obiecte de care nu te mai . Diverse 246anunturi; Anunturi Gratuite - Donatii Donatii 12anunturi.

Cluj – Donez: o canapea cu arcuri, un birou si un corp cu rafturi. Cine vrea sa imi doneze un laptop sau o tableta,nu conteaza daca sunt mai vechi,dar sa fie in . Anunturi gratuite de mica publicitate Donatii oferte din CLUJ. Donez urgent set mobilier retro complet, Cluj-Napoca! Donez set masa bucătărie,coltar și scaune.


Coltarul are pe o latură 1m 1m pe cealaltă. Initiez acest topic unde se pot face donatii(obiecte,accesorii auto de care nu mai ai nevoie;sau chiar vreo masina de care vrei sa scapi) celor . Anunturi Donatii - Anuntul Online Donatii - Anunturi Gratuite Online Donatii si Sponsorizari - Anunturi donatii de orice fel din. Alba Arad Arges Bacau Bihor Bistrita-Nasaud Botosani Brasov Braila Bucuresti Buzau Caras-Severin Calarasi Cluj Constanta Covasna Dambovita Dolj Galati .

Astfel de comunităţi online există cu zecile şi la Cluj. Ani la rân cei doi tineri au contribuit la diverse campanii umanitare şi s-au gândit că. Donez aragaz, ochiuri functionale, tava de copt, merge si pe instalatie gaz dar si pe butelie. Nelu Tatu are un nume, dar nu e scris nicaieri. Poarta o palarie veche si ii place sa cante la instrumentul dupa care e . Schimburi,donatii,sponsorizari si prestari servicii primul site din.


Romania numai pentru schimburi si donatii cu inscriere GRATUITA. Campania iniţiată de Primăria municipiului Cluj-Napoca, Instituţia prefectului Cluj şi. Alte companii sau asociaţii care ne-au ajutat cu diverse donaţii necesare . Campania de colectare de donatii constand in faina, zahar, ulei, faina de.


Campania “Masa saracilor” organizata la Cluj Napoca si Floresti in mai. Iti multumim Kinga pentru cei saci cu haine, pantofi si diverse alte obiecte pe . Lista de donatii obiecte, obiecte, produse, servicii pentru persoane si familii nevoiase, batrani, bolnavi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare