vineri, 8 iunie 2018

Culoarea bej cu ce se asorteaza

Bej: cu albastru, maro, verde smaral negru, roşu, alb; Gri: merge bine cu culorile . Care sunt culorile pe care le poti asorta usor si care sunt cele pe care trebuie sa le. Culoarea alba este usor de asortat, potrivindu-se excelent cu toate culorile spectrului.

Culoarea bej este una dintre culorile des intalnite atat in amenajarile . Bejul se combina cu albastru , maro , verde smarald , negru , rosu , alb. Asocierile de culori de evitat, conform codului vestimentar clasic,. Bej si alb; Bleumarin si bej; Maro si galben; Maro si alb perlat; Gri si maro.

Există doar câteva reguli referitoare la asortarea culorilor atunci când vorbim. Maro-ul și culorile neutre calde (bej, crem) sunt o combinație . Bejul e o culoare neutra deci merge asortat aproape cu orice atentie la combinatia bej-bej sa nu creezi o tinuta monotona o pata de culoare . Cea mai bună combinaţie este cea cu albastru, roșu și negru. Pentru a obtine un efect rafinat, asorteaza la acest costum bluze si.


Culorile pastel sustin efectul creat de bej, iar accesoriile ideale sunt cele . Cum să asortezi culorile în interiorul casei – câteva culori potrivite pentru. Verde şi bej -Mov prună şi bej -Roşu şi gri. Pentru ten palid şi păr negru sau maro închis: -bej cu alb -bleumarin şi bej -maro şi galben -maro şi .

Moda Sesiuni de stil Cum sa asortezi culorile. Nuanta corespunde unei asociatii de culori foarte apropiate precum bej si ocru, de exemplu. Verde si violet sunt culori similare si poti asorta de minune nuante deschise de verde si violet. Culori neutre calde: crem, bej, maro, cafeniu.


Culoarea maro asortata cu cele neutre calde sunt o alegere excelenta si potrivita pentru toamna . Excepția la regulă o face bejul care arată excelent combinat atât cu gri. La albastru-galben-rosu= merg asortate orice culoare, exceptie de la . Culoarea maro dacă este combinată cu nuanţe de negru, alb şi gri folosite în diferite proporţii, rezultă culoarea cămilei şi bej. In articol gasesti nuantele la care poti asorta maroul. Cea mai simpla modalitate prin care poti asorta culoarea pantofilor cu tinuta.


Astfel, poti asorta o pereche de pantofi nude cu o rochie bej si o . Fiecare culoare creeaza senzatii si dispozitii diferite….

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare