miercuri, 13 iunie 2018

Tapiter auto cluj

Tapiterii si folii auto Cluj Napoca,reparatii parbrize,paravant si faruri-polishare,restaurare. Tapiterii Auto : Executam la comanda ori ce tip de tapiterii auto, tapiterii Iahturi,masini de epoca ,trasura agrement si alte vehicule. Tapiterie - Dan Tapiterul Srl, Cluj-Napoca.

Tapiterie mobilier casnic si comercial, auto moto. Repar tapiterie piele si textil pastrand originalul,garantez calitate superioara. Preturile incep de la lei si variaza functie de complexitatea . Oferim servicii de restaurare si (re) vopsire profesionala a tapiteriilor auto din piele naturala (sau numai retusuri elemente interioare).

Fiecare masina are personalitatea sa, la fel ca cel care o conduce. Iar pe langa dotari si caracteristicile tehnice, un aspect important il . Tapiter calificat ofer servicii de confectionat husa auto,reconditionare canapele,scaune,fotolii,volan masina. Executam si reconditionam tapiterie din piele, textil si alkantara pentru . Tapiterie auto Cluj piele naturala si piele ecologica. Tapiterii auto de la prestatori servicii, producatori directi prezenti pe Bizoo. Localitate: Cluj-Napoca Judet: Cluj Servicii.


Serviciile de restaurare tapiterie auto din piele veche imbatranita,.

Huse si Tapiterii Auto foarte rezistente de inalta calitate. Film de prezentare pentru serviciile de cosmetica auto oferite de noi. Lea Clean din Cluj Napoca ofera servicii de cosmetica auto, aspirare, curatare pentru. Pentru spalarea tapiteriei folosim solutii speciale atat pentru tapiterii din . Rezultate pentru Tapiterie în Cluj-Napoca ; părerile clienților, prețuri, date de. Cluj Napoca cu detergenti specifici profesionali, BIO sau din industria aeronautica.


Materiale textile special tratate pentru utilizare in industria auto. Efectuam servicii de ratapitat si tapiterii auto din piele de o calitate deosebita tratata special in acest scop, la cele mai bune preturi. Servicii profesionale de curatenie in Cluj-Napoca,curatenie si intretinere birouri,spatii,apartamente,vile,pensiuni,hoteluri, curatare tapiterii auto si casnic la . G- spalat exterior, curatat interior, spalare motor, curatare tapiterii, polish,. Spălătoria auto Geste situată în Cluj-Napoca, în cartierul Zorilor, str. Stofele pentru tapiterii au latimea de 1. Curatare COMPLETA Tapiterie Auto prin Injectie-Extractie cu Aspirator + Uscare.


Avram Iancu 37 Floresti (pe dreapta- vis-a-vis de unitatea militara), Cluj . Cel putin o data pe an orice masina are nevoie de o schimbare de look, incepand cu exteriorul, continuand cu curatare tapiterie auto si apoi restul interiorului, . Curatare impecabila tapiterie auto (textila sau piele) in Cluj Napoca si jud.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare